Politerno > Україна і світ > В РНС обурилися появою загороджень на Майдані напередодні маршу за відставку Порошенка

В РНС обурилися появою загороджень на Майдані напередодні маршу за відставку Порошенка

  • 16 Березня, 2018
  • 1751 Переглядів
  • 0

У “Русі нових сил” (РНС) обурилися появою на Майдані Незалежності металевих конструкцій напередодні проведення 18 березня “Маршу за відставку Петра Порошенка”.

Про це в п’ятницю, 16 березня, повідомив народний депутат України, один з лідерів “РНС” Юрій Дерев’янко.

“На Майдані Незалежності та Хрещатику з’явилися незграбні величезні конструкції. Це вже традиційні конструкції, які влада кожного разу виставляє на Майдані, щоб завадити нашому віче”, – написав Дерев’янко.

Він зазначив, що в попередні рази влада “прикривалася Героями Небесної Сотні”, а на цей раз “прикривається анексією Криму”.

“Ми виходимо на мирний Марш 18 березня в 12:00 на Майдані Незалежності в Києві і більшості українських міст, щоб вимагати добровільної відставки Порошенка. Ми говоримо, що Крим – це Україна. Ми кажемо “ні” маніпуляціям Путіна і режиму Порошенка. Ми говоримо “ні” російським виборам на території Криму 18 березня”, – підкреслив Дерев’янко.

У Київській міській державній адміністрації повідомили, що “Рух нових сил” подав на 18 березня заявку на проведення Маршу з вимогою відставки президента П. Порошенко з 11:00 до 14:00 за маршрутом: проїжджа частина вул. Хрещатик (на перетині з Алеєю Героїв Небесної Сотні) – вул. Банкова (Адміністрація президента України) – вул. Шовковична – вул. Грушевського (Верховна Рада України і Кабінет міністрів України) – вул. Хрещатик.

При цьому 18 березня на Майдані Незалежності з 11:30 буде проходити виставка і флешмоб “Дзеркало історії: мені болить Крим”, які проводить громадська організація “Розвиток заради майбутнього”.

Організатори зазначили, що їх заходи будуть проводитися на Майдані з 15 березня по 15 квітня.

Крім того, 18 березня з 12:00 громадська організація “Держава майбутнього” буде проводити демонстрацію під назвою “Рупор молоді України”.

Як повідомлялось, 18 лютого відбувся “Марш за майбутнє”. Колона маршу пройшла центром Києва й вийшла до Михайлівської площі. У ході взяли участь понад 5 тисяч людей.

9 березня у парку ім.Т. Шевченко в центрі Києва близько 200 осіб з партії Міхеіла Саакашвілі “Рух нових сил” провели мітинг, вимагаючи відставки президента, генпрокурора та створення Антикорупційного суду. Люди чекали на Порошенка, але він не приїхав.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE