Politerno > Україна і світ > Піонтковський про висилку дипломатів РФ через Скрипаля: А скільки Україна вислала після тисячі убитих?

Піонтковський про висилку дипломатів РФ через Скрипаля: А скільки Україна вислала після тисячі убитих?

  • 20 Березня, 2018
  • 1638 Переглядів
  • 0

Великобританія, після замаху на вбивство екс-шпигуна, колишнього полковника ГРУ РФ Сергія Скрипаля та його дочки, заявила про висилку з країни 23 російських дипломатів, а Україна після вбивства тисяч чоловік на Донбасі не тільки не розірвала з Росією дипломатичні відносини, а й продовжує економічне співробітництво.

Таку думку в коментарі InfoResist висловив російський політолог і публіцист Андрій Піонтковський.

“Я завжди намагався уникати будь-якого втручання у внутрішні справи України, але тут мова йде трішки ширше – про відносини з Росією. Вони дивують м’якістю. Ряд українських експертів висловлювали розчарування м’якістю реакцією Британії щодо видворення 23 дипломатів після того, як відбувся замах на вбивство двох осіб. Скажіть мені, будь ласка, а скільки дипломатів видворили з України, коли тисячі людей було вбито? Це, взагалі кажучи, дуже серйозний парадокс – і дипломатичні відносини України з Росією, що тривають, і досить широка економічна взаємодія”, – підкреслює політолог.

Нагадаємо, 14 березня прем’єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей оголосила про висилку 23 російських дипломатів, через отруєння колишнього російського розвідника Скрипаля та його дочки, за яким, швидше за все, стоїть Росія.

17 березня Росія оголосила персонами нон грата 23 дипломатичних співробітника посольства Великобританії, вони повинні покинути країну протягом тижня.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE