Politerno > Україна і світ > Савченко розповіла про “замовлення” Банкової на її ліквідацію і “хитрі ходи” з розмовами про теракти (Відео)

Савченко розповіла про “замовлення” Банкової на її ліквідацію і “хитрі ходи” з розмовами про теракти (Відео)

  • 20 Березня, 2018
  • 1682 Переглядів
  • 0

Позафракційний народний депутат Надія Савченко заявляє, з Адміністрації президента видавались накази на її ліквідацію.

Про це вона розповіла на брифінгу у вівторок.

“Перший раз я отримала попередження, що є наказ Банкової на мою фізичну ліквідацію, від Адміністрації президента, від Таранова (Андрія, заступника глави АП – ред.), невдовзі після чого він загинув“, – заявила Савченко.

За її словами, друге таке попередження вона отримала від зовнішньої розвідки.

“Моя сестра особисто їздила спілкуватися з Кондратюком Валерієм (тоді начальником Головного управління розвідки – ред.), щоб це зупинити”, – каже нардеп.

Вона заявила, що було і третє попередження про замовлення її вбивства від Банкової. Їй тоді назвали підрозділ спеціальних сил призначення, який мав виконувати замовлення.

Потім, за словами Савченко, на неї вийшли люди, які мали її вбити. Депутат заявила, що дозволила їм “максимально близько” наблизитись до себе, після чого вивела на вбивць своїх знайомих з ОРДЛО, які хотіли здійснити переворот серед окупантів.

“Були проведені певні спецоперації різними структурами збройних сил і всіх силових структур України”, – розповіла вона.

“Коли я зрозуміла, що об’єкт “А” (кілери – ред.) увійшов зі мною в контакт, я спробувала закрутити ситуацію так, щоб можна було створити в майбутньому політичну провокацію”, – додала Савченко.

За її словами, вона використовувала кілерів для спрощення своїх поїздок до окупованих території для звільнення полонених, а ті, у свою чергу, фіксували все, що робить Савченко.

Депутат каже, що “почала створювати сюрреалізм” у спілкуванні з вбивцями – розповідала про “усі самі можливі і неможливі операції”.

За словами Савченко, кілери, зі свого боку, надавали свої пропозиції, наприклад, з’їздити на день народження до секретаря РНБО Олександра Турчинова, де збиралась уся політична верхівка.

“Ми розробляли схеми, де і як можна ліквідувати верхівку влади”, – повідомила нардеп.

За її словами, підіслані люди записували усі її “ідеї” і передавали кураторам для створення “політичної провокації” проти Савченко.

“Ми розробляли схеми, як, де, якими методами можна ліквідувати верхівку влади. все це об’єкт А постійно нотував на апаратуру – так званий “глухий телефон”, – заявила Савченко.

За її словами, з жартів колег у парламенті вона почерпнула ідею запустити газ у вентиляційну систему Верховної Ради.

“Такі сюрреалістичні ідеї теж доносилися – об’єкт А мав все це фіксувати й передавати, щоб можна було скласти політичну провокацію, яка на даний момент трапилася”, – заявила депутат

“Це не теракт, це – політична провокація, щоб показати владу смішною”, – стверджує Савченко.

Вона також розповіла, що вмовила “об’єкт Б” на співпрацю зі спецслужбами.

“Розроблялися різні спецоперації, які виконані і стали спецпроектом сюрреалізму…”, – сказала Савченко.

За її словами, після вибухів на складах української зброї волонтери допомогли силовикам дістати зброю противника.

“Кожна вивезена одиниця зброя… не прилетить і не розірветься по наших солдатах. Так і спецоперації дуже корисні. Вивіз зброї дає можливість побачити маркування, завод-виробник, дату випуску снарядів і зброї, хто пакував і де…”, – заявила Савченко.

“Як домовлялися про ці спецоперації – я не вникала в усі подробиці. Я просто надавала доступ одних людей до інших і контакт їм”, – сказала вона.

Депутат також визнала, що її запрошували для тестування здобутої зброї.

“Будуть зйомки із військових частин і полігонів – із підконтрольних територій, тому що були звинувачення, що я стріляла десь на непідконтрольних територій, – де буде показано, які хто випробовує зброю. Зброю противника випробувати завжди цікаво”, – сказала вона.

За словами Савченко, “об’єкт А” писав майже всі переміщення, бо перебував дуже близько до неї, а вона від нього дізнавалася “про всі козині тропи, про всі схеми, які кришуються СБУ, зокрема”, про вартість контрабанди і перевезення гуманітарки, про “відкати”.

Також Савченко заявила, що ніколи б не підірвала у Верховній Раді гранат, якби там були невинуваті люди.

“Ніколи в житті не допускала навіть в думка і не допущу, що Верховну Раду можна підірвати так, щоб загинули невинні разом з винними. Так може діяти тільки влада, яка прийшла на крові Майдану”, – сказала вона.

“Ніколи в житті не вибухнула б у Верховній Раді жодна граната, якби там була, хоч одна невинна душа”, – додала Савченко.

За її словами, коли нардепи дізналися про чутки щодо наявності у неї зброї, то у них з’явився “страх у очах”.

“Коли вони побачили, що дуже близько біля них та червона лінія… то депутати почали з парламенту тікати”, – сказала вона.

Сьогодні соратники нардепа Надії Савченко розповсюдили ролик, у якому вона у порожній залі Верховної Ради, після нагнітаючої музики, зі саркастичною посмішкою говорить: “Ба-бах! Що страшно? А вони нас бояться”.

Як повідомлялось, 15 березня перед допитом в СБУ Савченко заявила, що бачила, як Парубій заводив снайперів у готель “Україна”.

Згодом вона заявила, що переплутала спікера ВР Андрія Парубія з Пашинським, коли говорила, що бачила, як Парубій заводив снайперів у готель “Україна” у 2014 році.

Вона звинуватила владу у злочинах проти Майдану, розв’язанні війни на Донбасі, здачі Криму, тобто підтримала тези Кремля.

Також ми повідомляли, що Луценко вніс подання на Савченко у Раду, вона ж у свою чергу заявила, що у Європі встигла дати свідчення проти Порошенка.

Згодом стало відомо, що Савченко вивели з сесійної зали, нібито через гранати в сумці. Пізніше вона дала зрозуміти, що це вигадки.

Савченко не коментує питання про те, чи готувала вона теракти у Верховній Раді, але каже, що готова публічно свідчити на детекторі брехні.

Як заявив сьогодні на засіданні Апеляційного суду Києва захисник Рубана Віталій Погосян народний депутат Надія Савченко просить віддати на поруки керівника “Офіцерського корпусу” Володимира Рубана, підозрюваного у вчиненні низки злочинів проти держави та її громадян.

Читайте також: Банкова з дивовижним мистецтвом перетворює незначні фігури в серйозних супротивників – Речинський

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE