Politerno > Тернопільщина > Надал – хороший, а “Свобода” – погана. Як “наперсточники” намагаються Лила на гроші “розвести”

Надал – хороший, а “Свобода” – погана. Як “наперсточники” намагаються Лила на гроші “розвести”

  • 28 Березня, 2018
  • 1834 Переглядів
  • 0

Дивною є позиція міського голови Тернополя Сергія Надала та депутатського корпусу щодо відомої будівельної фірми «Тернопільбуд», власником є міський депутат кількох скликань та відомий у місті бізнесмен Василь Лило.

Про це пише на своїй сторінці у Fаcebook колишній депутат Тернопільської міської ради Іван Сороколіт.

Як відомо, на останній сесії ТМР на розгляд депутатів виносилося чисто технічне питання, що стосувалося поділу вже орендованої земельної ділянки без зміни цільового призначення. Ймовірно, з наміром у подальшому закріпити окремі ділянки під окремо збудованими будинками, що дозволить економити на виплатах за оренду землі.

Сергій Надал виступає “зрадником партії” і голосує “за” врозріз з фракцією “Свобода”, яка не підтримує рішення. На думку екс-“свободівця”  це дозволить йому пояснювати бізнесу, що він, як правильний міський голова, підтримує повністю законне рішення, а ось погана партія “Свобода” не хоче.

Не набираючи потрібних голосів, ні міський голова, ні депутати, не намагаються повернутись до нього. Окремі обранці під час голосування щодо “Тернопільбуду” просто витягнули картки.

З великою долею ймовірності можна сказати, що подібні маніпуляції у сесійній залі Тернопільської міської ради не випадкові і “наперсточники” просто намагаються таким чином “розвести” відомого будівельника на гроші.

Для довідки, минулоріч провідна будівельна компанія Тернопільщини сплатила 52,6 млн. грн. до зведених бюджетів різного рівня. Зокрема, 5,8 млн. грн. становить земельний податок та орендна плата за землю й 1,5 млн. грн. – військовий збір.

Раніше ми повідомляли, що екс-депутати міської ради Іван Сороколіт, Ігор Турський та Роман Навроцький, яких “Свобода” позбавила мандатів, свого часу з шести різних джерел отримали інформацію щодо участі “Тернопільбуду” у зборі підписів за їхнє відкликання.

Сьогодні ж “Свобода” відплачує Лилові злом за добро, як і всім своїм політичним союзникам. Чого лише вартує “кидок” “свободівцями” “Батьківщини” під час голосування членів ТВК щодо відкликання мандатів у порушників партійної дисципліни з обох партій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE