Politerno > Україна і світ > З’явилося відео, як в Херсоні намагалися відбити у СБУ чиновника з Криму

З’явилося відео, як в Херсоні намагалися відбити у СБУ чиновника з Криму

  • 6 Квітня, 2018
  • 1458 Переглядів
  • 0

Перед розглядом справи щодо обрання запобіжного заходу “чиновнику” з анексованого Криму Сергію Осьмініну на конвоїрів СБУ, які вели обвинуваченого, на вулиці напала група людей.

Запис події опублікували на Youtube.

Група чоловіків і дівчина намагалися відбити підозрюваного, мотивуючи це тим, що він затриманий незаконно.

Постійний представник президента України в АР Крим Борис Бабін поінформував на своїй сторінці в Facebook, що “сьогодні в Херсоні групою осіб було здійснено спробу відбити у працівників ГУ СБУ в АРК недавно затриману особу, щодо якого обирали запобіжний захід у Херсонському суді”.

У розмові з кореспондентом агентства Бабін підтвердив даний факт, і зазначив, що в зазначеній групі було до 15 осіб.

Нагадаємо, СБУ затримала Осьмініна 3 квітня в пункті пропуску “Чаплинка” на кордоні з Кримом. Він їхав до родичів. Осьмініну повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) КК України.

Встановлено, що в березні 2014 року він був членом “самооборони Криму” і брав участь у захопленні адміністративних будівель органів влади.

У вересні 2014 року Осьмініна обрано депутатом від партії “Єдина Росія” в так звану Євпаторійську міську раду, створену окупаційною владою.

Як повідомлялось, Херсонський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою застави для затриманого капітана судна “Норд” Володимира Горобенка.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE