Politerno > Україна і світ > Росія проти Юлії Тимошенко, або про що не написано у статті ”The Gurdian” (Документ)

Росія проти Юлії Тимошенко, або про що не написано у статті ”The Gurdian” (Документ)

  • 12 Квітня, 2018
  • 4351 Переглядів
  • 0

Росія грає проти Юлії Тимошенко. І це стає все більш очевиднішим після оприлюднення в “The Gurdian” документів та переписки колишнього політтехнолога Януковича і Партії регіонів Пола Манафорта.

Стаття “The Gurdian” документально підтверджує, що Пол Манафорт мав численні зв’язки з росіянами і, за дорученням Януковича, організував та проводив медіа-кампанію з очорнення Юлії Тимошенко за кордоном за спеціально розробленою стратегією “Україна – цифрова дорожня карта” та подальшого її ув’язнення.

Стратегія полягала у поширенні кремлівськими ботами у медіа та соцмережах фейків про Юлію Тимошенко. Їх створював спеціально створений експортно-аналітичний Центр дослідження країн колишніх соціалістичних Радянських республік (CXSSR). Цікаво, що сам центр CXSSR знаходився у Відні, а сайт центру – на сервері у Москві.

Як відомо зі звіту для уряду України про результати медійної кампанії Манафорта, лише з початку 2011-го по 27 березня 2012-го було зроблено понад 2 000 публікацій у інтернет і паперових медіа проти Тимошенко та на користь Януковича.

Читайте також: Вибори 2010 року були сфальсифіковані, а перевага Тимошенко над Януковичем складала 15 % – Матвієнко (Відео)

Стратегія також передбачала “спецоперацію із модифікацією сторінки Юлії Тимошенко у Wikipedia, створення спеціального сайту “TheTymoshenkoFiles”, де мали розміщувати весь бруд на Тимошенко, який би “лила”, як зазначається у плані дій, “віддана патріотка” Інна Богословська, створення анонімних новин вірусного поширення тощо.

Розслідування “The Gurdian” доводить, що негативний імідж Тимошенко був створений штучно, а звинувачення, які лунали на її адресу – були кремлівськими фейками на замовлення прокремлівського уряду України часів колишнього президента-втікача, який зараз переховується в Росії.

Як і те, що фейковою була експертиза, за якою була арештована Юлія Тимошенко і яку робив нещодавно арештований у США юрист Алекс Зваан. Він, до речі, увага (!), є зятем російського мільярдера Германа Хана – фігуранта “санкційного списку” США. Наразі у компанії, де працював Зваан, визнають, що експертиза по Тимошенко була суперечливою і писалась юристами, у тому числі Звааном, за наказом Пола Манафорта в інтересах Віктора Януковича.

А тепер питання для роздумів: чи задумувались ви, чому українська влада досі не наклала санкцій на російських посадовців і бізнесменів з “санкційного списку”, які є спонсорами агресора і “кришують” сепаратизм і окупацію в частині України? У тому числі – на тестя Зваана?

Іван Крулько, народний депутат України

СТРАТЕГІЯ “УКРАЇНА – ЦИФРОВА ДОРОЖНЯ КАРТА”

ЗВІТ МАНАФОРТА

CПЕЦІАЛЬНИЙ ПРОЕКТ “TheTymoshenkoFiles”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE