Politerno > Україна і світ > Вибори 2010 року були сфальсифіковані, а перевага Тимошенко над Януковичем складала 15 % – Матвієнко (Відео)

Вибори 2010 року були сфальсифіковані, а перевага Тимошенко над Януковичем складала 15 % – Матвієнко (Відео)

  • 11 Квітня, 2018
  • 13029 Переглядів
  • 0

В інтерв’ю каналу Ukrlife.TV політолог, блогер та публіцист Костянтин Матвієнко проаналізував ситуацію з замовними таємними операціями Януковича з дискредитації Тимошенко, які розробляв і курував Манафорт.

“Янукович не виграв виборів. Вибори були фальсифіковані. Вибори були фальсифіковані ЦВК, Охендовським і вони про це добре знали. Математичні моделювання результатів волевиявлення дають перевагу Тимошенко над Януковичем на 15 %… Знаючи, що Тимошенко користується реальною суспільною підтримкою, розуміючи, що вона є їхнім головним опонентом: політичним, ідейним, етичним опонентом – вони і докладали усіх зусиль, щоб її максимально дискредитувати”- поділився Матвієнко. 

Як повідомлялось, нещодавно народний депутат від БПП Володимир Ар’єв подав запит до НАБУ щодо перевірки схожих повідомлень про фінансування виборчої кампанії Юлії Тимошенко 2010 року лівійським диктатором Муаммаром Каддафі.

Читайте також: Нові факти з розслідування The Guardian про те, як Манафорт хотів інформаційно знищити Тимошенко

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE