Politerno > Тернопільщина > Відома дріб’язкова мстивість Надала обрушилась на захисників “Березолю” (Фото)

Відома дріб’язкова мстивість Надала обрушилась на захисників “Березолю” (Фото)

  • 20 Квітня, 2018
  • 4351 Переглядів
  • 0

Як відомо в Тернополі відбувається розпіарений міською владою ремонт дворів. Благо бруківки для цього у мера вистачає, а втрачені на скандальних забудовах електоральні бали треба компенсувати негайно – меру доносять, що народ все більше незадоволений його діяльністю.

Воно й не дивно. Завдячуючи продавленим змінам до Генплану місто занурилось в безкінечні протести й пікети незгідних з появою будівельних майданчиків у самих незручних для громади місцях, деінде прямо під вікнами у тернополян. Окремою темою є забудова парків і винищення зелених насаджень в результаті будівельного буму від спритного мера. Про котельні на торфі взагалі говорити не приходиться – “альтернатива” від Надала підірвала громадський рух, хоча й була закріплена рядом переможних рішень на свою користь.

На слуху в людей новий термін –  “гарячі точки” і постійні протести на них активістів і мешканців сусідніх будинків: Петлюри (поблизу комплексу “Оріон”), парк “Топільче” (поблизу “Орнави”), ринок (скандальні МАФи), парк Національного Відродження (щось там для спорту), Протасевича (автомийка), ПК “Березіль”.

Щодо останнього – як ми вже повідомляли, мешканці прилеглих до ПК “Березіль” домів здобули перемогу в апеляційному суді. Фірмам “Еверест-Тер” та ТОВ «АТТІКА-Т», а також будь-яким іншим будівельним організаціям, заборонено проводити будівельні роботи на території палацу культури. На земельну ділянку за адресою Миру, 6 накладено арешт, а рішення апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Тож міський голова Сергій Надал вирішив помститись мешканцям дому по вул. Орлика, 1 за цей судовий розгром. Проводячи облаштування їхнього двору він відмовив їм, УВАГА (!), у проханні пересунути еко-парковку на 5 метрів за для проходу до шнурків для сушки білизни. Коли люди підійшли до нього під час відвідин об’єкту, мер скрізь зуби процідив, що “знає, як з ними треба говорити” і не дав згоду робітникам здвинути стоянку для авто на 5 метрів. Зате будувати її прямо над теплотрасою, що вже призвело до прориву труб у сусідньому дворі він погодив. Більше того, як з’ясувалось, на цьому він не зупинився – дитячий майданичк він теж наказав “зачистити”, розширивши місце для машин.

Тернополем давно ширяться чутки про мстивість Сергія Надала, але це якось пролітало повз вуха, є багато більш важливих моментів, на які звертаєш увагу. Але цей випадок, як то кажуть “палить напалмом!”. Така дріб’язковість, якась демонічна гординя, упертість… Все це не солідно для чиновника такого рангу. Тим більше ВИБРАНОГО мера.

А тим часом мешканці знову обіцяють протест. Юлія Квасниця вже звернулась до журналістів, аби вони висвітлили тему поводження Сергія Надала зі своїми виборцями і його мстивості рівня директора ЖЕКу.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE