Politerno > Україна і світ > Богуслаєв назвав обшуки СБУ на Мотор Січі рейдерським захопленням

Богуслаєв назвав обшуки СБУ на Мотор Січі рейдерським захопленням

  • 24 Квітня, 2018
  • 1423 Переглядів
  • 0

Народний депутат та почесний президент АТ Мотор Січ В’ячеслав Богуслаєв порівняв обшуки на підприємстві з рейдерським захопленням.

Про це він заявив на прес-конференції в Запоріжжі 24 квітня, передає місцеве видання 061.

“Це метод залякування. Це рейдерське захоплення. Гройсман обіцяв, що зніме балаклави, зупинить маски-шоу, а вчора на завод через прохідну перестрибували співробітники Альфи в балаклавах”, – сказав Богуслаєв.

За його словами, завод звинуватили в диверсії, але підприємство займається законною діяльністю, готове надавати і надає всю інформацію.

“Наші акції продаються відкрито на біржах. Те що вчора відбувалося – це частина плану по рейдерському захопленню. Я продав 15% акцій і залучив інвестиції. 100 млн доларів в минулому році і стільки ж в цьому. Але те, що сталося – це серйозний удар по репутації”, – зазначив Богуслаєв.

“Сьогодні я зустрічався вже з представниками деяких країн і пояснював їм, що це рейдерське захоплення, а що я повинен опустити очі і мовчати?”, – додав він.

Президент Мотор Січі також розповів, що вчора під час проникнення співробітників СБУ серйозні травми отримав один з охоронців підприємства. Зараз чоловік лежить в лікарні під крапельницею.

Як повідомлялось, в понеділок Служба безпеки проводила обшуки на публічному акціонерному товаристві “Мотор Січ” в Запоріжжі. Обшуки проводилися у зв’язку з підозрою у підготовці до диверсії.

У СБУ заявили, що у вівторок знову провели обшуки у компанії “Мотор Січ” у зв’язку з підозрою у підготовці до диверсії.

За наявними у СБУ даними, представники іноземної компанії розбудовують сучасний завод із виробництва авіадвигунів, на який планується перенести українське виробництво та передати технології.

Власник 14,99% акцій підприємства В’ячеслав Богуслаєв раніше розповів як працює завод на окупованій території.

В липні 2017 року на заводі пройшли обшуки через розтрати.

Тоді на об’єктах підприємства і у ключових осіб провели обшуки.

“Мотор Січ” – підприємство у Запоріжжі, яке розробляє, виробляє, ремонтує та обслуговує авіаційні газотурбінні двигуни для літаків та вертольотів, а також промислові газотурбінні установки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE