Politerno > Україна і світ > Труханов назвав “брехнею” розслідування BBC

Труханов назвав “брехнею” розслідування BBC

  • 25 Квітня, 2018
  • 1412 Переглядів
  • 0

Мер Одеси Геннадій Труханов назвав брехнею розслідування журналістів ВВС про наявність у нього житла в Лондоні.

Як передає “Думская“, про це він заявив на брифінгу 25 квітня,

“Це все брехня. Безапеляційні заяви окремих журналістів. Грамотні люди розуміють, що це і для чого роблять. Протягом вже тривалого часу виникають дуже гучні звинувачення на мою адресу, які в підсумку нічим не підтверджуються. Спливає таке перед виборами, сесією. Сумно за журналістів, які це роблять”, – зазначив Труханов.

Раніше ВВС з посиланням на документи The Paradise Papers опублікували розслідування ,у якому зазначається, що мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

За інформацією журналістів, Труханов належав до злочинного угруповання з Одеси, члени якого  заробляли гроші на нафтовій промисловості.

Раніше ми писали, що у ВВС вийшла стаття-розслідування про те, що мер Одеси Геннадій Труханов був залучений до злочинної банди з Одеси і володів значними частками у чотирьох офшорних компаніях у британських податкових гаванях.

Крім того у розслідуванні “Слідства.Інфо” та OCCRP повідомлялося, що сім’ї мера Одеси Геннадія Труханова належить трикімнатна квартира в елітній лондонській новобудові.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE