Politerno > Тернопільщина > Події у парку Національного Відродження показали імпотентність Сергія Надала та міської ради

Події у парку Національного Відродження показали імпотентність Сергія Надала та міської ради

  • 29 Квітня, 2018
  • 7564 Переглядів
  • 0

Кілька слів про вчорашні події у парку Національного Відродження і не тільки. Імпотентна міська рада.

20-го квітня на сесії Тернопільської міської ради прийнято рішення підтримати запит депутата Шкули А.П. до міського голови щодо будівельних робіт за адресою 15 Квітня «Вулична академія».

Третій пункт депутатського запиту звучить так: “Зупинити підготовчі та будівельні роботи до рішення суду та результатів перевірки правоохоронцями”.

Дане рішення оприлюднене на сайті ТМР.
http://rada.te.ua/sesiya/rishennya-sesii/19868.html

Таким чином депутатський корпус міської ради, включно з міським головою, вирішили, що наразі роботи не повинні проводитись. Однак, процес забудови продовжився.

Як відомо, вчора зранку на “будівельний об’єкт” транспортували бетонні суміші. Перешкодити заїзду техніки намагалися двоє тернополян. Їх побили особи, які виглядали по факту начебто охоронці об’єкту. Це вилилось в кримінальне провадження та вечірній протест. Люди повалили паркан навколо “будівельного майданчика” в парку НВ.

Людських протестів через забудову частини паркової зони могло б не бути, коли б Тернопільська міська рада виявилася здатною на імплементацію в дію своїх рішень. Депутати проголосували, міський голова підписав, рішення оприлюднили, а врешті решт нічого не змінилося, підготовчі роботи після прийняття рішення продовжились на “будмайданчику”.

Нездатність на імплементацію рішення сесії схоже на імпотенцію міської ради. Приймають, а виконати, довести до кінця не можуть.

Крім того, сьогодні зранку Андрій Томашевський відзняв відео з завідувачем парку “Національного відродження” Галиною Гладинюк. На його запитання, чому ключі від шлагбауму у парк знаходяться в “охоронної фірм”, вона відповіла з натяком: “А якщо в мене є вказівка з верху?”.

Така відповідь і сам факт наявності у сторонніх осіб “ключів від парку” підтверджують діагноз імпотенції рішень сесії міської ради, імпотенції рішень всього депутатського корпусу, включно з головою. Бо вказівка зверху, згідно рішення сесії ТМР щодо підтримки депутатського запиту Андрія Шкули, мала би бути по суті іншою до завідувача парку.

Приблизно, стояти разом з муніципальною поліцією і міськими депутатами на в’їзді у парк і не пропускати жодної техніки.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE