Politerno > Україна і світ > Спостерігач, якого затримали за підкуп виборців, не є представником “Батьківщини” – заява партії

Спостерігач, якого затримали за підкуп виборців, не є представником “Батьківщини” – заява партії

  • 29 Квітня, 2018
  • 1945 Переглядів
  • 0

Партія “Батьківщина” спростувала інформацію щодо затримання у м. Кілія Одеської області спостерігача від партії “Батьківщина”.

Нагадаємо, що в неділю, 29 квітня, у багатьох українських ЗМІ була розповсюджена інформація зі сторінки Комітету виборців України у Facebook про те, що під час голосування на дільниці школи №3 (ДВК №510412) в м. Кілія Одеської області працівники Нацполіції вилучили в спостерігача від партії “Батьківщина” зошит, в якому містилася інформація зі списком осіб та номерами телефонів виборців, які, ймовірно, отримали гроші в обмін на свої голоси.

У матеріалах ЗМІ було зазначено, що Галина Морозова є офіційним спостерігачем від партії ВО “Батьківщина”.

Партія “Батьківщина офіційно заявила, що дана особа у списках спостерігачів від партії ВО “Батьківщина” на виборах 29 квітня 2018 року в Кілійськії ОТГ не значиться.

“За нашою інформацією, Морозова Галина Іванівна є спостерігачем від партії “За життя”, – заявив голова Кілійської районної партійної організації ВО “Батьківщина”.

У партії попросили ЗМІ спростувати розміщену інформацію.

Читайте також: Вибори в ОТГ: серед порушників КВУ називає лише “Батьківщину” та УКРОП, інші невідомі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE