Politerno > Тернопільщина > Дякую кожному виборцю за довіру до “Батьківщини” – Василь Деревляний

Дякую кожному виборцю за довіру до “Батьківщини” – Василь Деревляний

  • 30 Квітня, 2018
  • 1588 Переглядів
  • 0

29 квітня в Дорогичівській сільській та Товстенській селищній громадах, що в Заліщицькому районі на Тернопільщині, обрали голів та депутатів рад. За кількістю мандатів  «Батьківщина» отримала переконливу перемогу – 35,7%.

У Дорогичівській ОТГ з 14 депутатів в «Батьківщини» – 5 мандатів. Чотири депутати від БПП, фракція Громадянської позиції матиме три голоси у раді, «Аграрна партія» – 2 мандати.

Більшість в раді матиме «Батьківщина» і  Товстенській селещній ОТГ – 35,7 % . З 14 депутатів: «Батьківщина» отримала 5 мандатів, БПП та «Аграрна партія» –  по 3, по одному представнику матимуть в раді радикали та «Самопоміч», ще один депутат – безпартійний.

За словами керівника обласної організації ВО «Батьківщина» Василя Деревляного, переможний результат на цих виборах ще раз підтверджує той факт, що люди  підтримують і довіряють «Батьківщині».

«Я дякую кожному виборцю Товстенської та Дорогичівської громад за довіру до кандидатів від нашої партії. Дякую усім, хто прийшов на виборчі дільниці і віддав свій голос за впевнене майбутнє кожної з громад. Разом, сильною командою,  будемо працювати на добробут всієї України», – зазначив  Василь Деревляний.

У регіональному розрізі результати виборів свідчать, що «Батьківщина» перемогла у 11 областях України з 17, де проводилися вибори.

Читайте також: За кількістю мандатів в двох ОТГ на Тернопільщині – перше місце у “Батьківщини”

або “Батьківщина” перемогла на виборах в громадах із результатом 35,4%, у БПП 27,1% (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE