Politerno > Україна і світ > З’явилося ВІДЕО нападу і побиття нардепа Найєма

З’явилося ВІДЕО нападу і побиття нардепа Найєма

  • 1 Травня, 2018
  • 1496 Переглядів
  • 0

П’ять нападників брали участь у конфлікті з нардепом Мустафою Найємом, який внаслідок сутички отримав тілесні ушкодження.

Про це свідчать дані відеозаписі, який оприлюднено ввечері 1 травня.

На відео зафіксовано момент конфлікту з 5 чоловіками, які оточили Найєма і один з них після словесної перепалки завдає йому кілька ударів в область обличчя. При цьому учасники конфлікту перебували у просторі між трьома машинами, дві з яких перекривали рух машині нардепа.

Як стало відомо, хуліган який побив у Києві нардепа Мустафу Найєма втік з місця конфлікту, перетнув державний кордон і полетів на літаку Київ – Баку. Все сталося в протягом 2 годин після дорожньої бійки.

Про це увечері 1 травня заявила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

“На сьогодні вже відомо, що ця людина через 2 години після конфлікту, а саме в 19.38 30 квітня 2018 року перетнув державний кордон і літаком Київ – Баку покинув територію України. Однак в цей час на місці події ще працювала слідчо-оперативна група, а сам він (його особистість – прим. ред.) ще не був встановлений. Тому перешкодити або перешкодити його втечі було неможливо”, – зазначила вона.

Представник прокуратури додала, що трьом затриманим за підозрою в нападі на Найєма вже оголошено підозру за ч.2 ст. 296 КК України, санкція якої передбачає до 4 років позбавлення волі, “що є більш суворим покаранням, ніж за ч.1 ст.122 КК України”.

“Судово-медична експертиза за ступенем отриманих Найємом травм буде обов’язково призначена і проведена, але після завершення його лікування в медичній установі. Це жодним чином не впливає на хід слідчих дій і встановлення всіх обставин цієї події”, – додала Надія Максимець.

Раніше ми повідомляли, що у соцмережі Facebook з’явилося відео дорожнього конфлікту, після якого народного депутата від БПП Мустафу Найєма вдарили в обличчя.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE