Politerno > Україна і світ > Міністра юстиції зняли на відео в елітному турецькому готелі

Міністра юстиції зняли на відео в елітному турецькому готелі

  • 3 Травня, 2018
  • 1380 Переглядів
  • 0

Міністр юстиції Павло Петренко на першотравневі вихіднів відпочивав у Кемері (Туреччина). В один з вечорів він потрапив на приховану камеру в готелі.

Відеозапис опублікував скандальний юрист Андрій Портнов і написав: “Поки ви там воюєте з агресором, ваш Міністр юстиції з Народного фронту танцює з дівчатами на дискотеці і живе на віллі Royal beach вартістю 3000 євро на добу в готелі Maxx Royal Kemer Resort”.

Розглянемо ближче шикарні апартаменти, в яких відпочиває чиновник.

Як виявилося, для своєї відпустки Петренко вибрав Royal Beach Villa з чотирма спальнями, яку можна зняти мінімум на чотири доби і обійдеться вона в € 12000 або близько 380 000 гривень за курсом НБУ на 02.05.2018 року.

Вілла Royal Beach двоповерхова і займає площу 350 квадратних метрів. Апартаменти з видом на Середземне море. Є тут окремий відкритий басейн, сад і тераса, чотири спальні кімнати (3 двоспальні і 2 односпальні ліжка), джакузі в головній спальні, вітальня, кухня, чотири ванні кімнати з душем, чотири туалети, сауна, парна, джакузі на терасі, з саду прямий вихід до пляжу і окремий тент на пляжі.

Вілла Royal Beach, фото: maxxroyal.com

Клієнтам, які будуть жити на віллах крім іншого надається ряд ексклюзивних послуг. Наприклад, в день заїзду пригощають елітним шампанським Dom Perignon. Якщо ви знімаєте віллу на 7 і більше діб, то для вас – безкоштовний трансфер на вертольоті з аеропорту в готель і назад.

У соціальній мережі Instagram знайшлось цьому підтвердження.

Ось на такому вертольоті доставляють туристів до вілл, фото: instagram.com

На віллі, звичайно, є все необхідне: від фена до п’яти видів подушок, щоб сон був тут максимально комфортним. Якщо раптом зіпсувалася погода, то вас забезпечать плащами-дощовиками.

Розміститися на такій віллі може до 12 осіб.

Що стосується харчування, то все ультра включено в ресторанах готелю, а екзотичні фрукти приносять безпосередньо на віллу.

Сам міністр написав пост у соціальній мережі Facebook, де стверджує, що дійсно був у цьому готелі, але віллу не знімав. Жив в звичайному номері з виходом до басейну і заплатив € 3645 за 4 дні. На підтвердження доклав ваучер, в якому “зімітував” покупку 4-денного туру, але дати поставив 20-24 травня. Тобто з достовірними датами ніякого підтверджуючого документа чиновник не надав.

Відзначимо, що в схожих апартаментах, але тільки на Мальдівах відпочиває президент Петро Порошенко.

Одна з вілл на приватному острові на Мальдівах, де відпочивав Порошенко, фото: chevalblanc.com

Ілля Кива теж бував в готелі, де відпочиває Петренко

Відзначимо, що в п’ятизірковому готелі Маxх Royal Kemer Resort бував і Ілля Кива, екс-радник голови МВС. Правда, тоді він жив не так, як його соратники – на віллі, а просто в готелі, де номер коштує від $ 1000 на добу.

Після того, як політик виклав фото в соціальні мережі, а журналісти почали про це писати, Кива розповів, що відпустку йому подарував брат Дмитро.

“У нас всі ходи продумані. Я б і не викладав в інтернет фото з відпочинку, якби у мене не було алібі. Другого червня (минулого року – прим. ред.), на моє 40-річчя до мене прилетів молодший брат з Англії. Його звуть Дмитро Кива. Він резидент Великобританії вже 15 років. Він може дозволити собі подарувати мені поїздку до Туреччини”, – сказав нам Кива.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE