Politerno > Україна і світ > Тимошенко привітала Порошенка з днем кондитера і нагадала, що йому час повертатися в професію (Відео)

Тимошенко привітала Порошенка з днем кондитера і нагадала, що йому час повертатися в професію (Відео)

  • 3 Травня, 2018
  • 3565 Переглядів
  • 0

Лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко несподівано вирішила відволіктися від політики і спробувати себе в якості кулінарного блогера. Причому так, щоби й жіночки, які сидять на дієті, були задоволені, і щоби президентові Петру Порошенку гикнулося.

Відеоурок із приготування сирників Тимошенко записала з нагоди Дня кондитера й поділилася ним на своїй сторінці у Facebook.

“На день кондитера ділюся фірмовим родинним рецептом сирників. Бабусині секрети, звичайно, трохи модернізовані. У неї не було стевії та хлориду кальцію. Рекомендую: ДИВИТИСЯ ДО КІНЦЯ! Усіх кондитерів зі святом”, – прокоментувала відео політик.

Зі слів Юлії Володимирівни, цей рецепт споконвіку передається в її родині. Але вона готує його дієтичну версію, майже без борошна і зі стевією замість цукру.

“Так само, як вареники, як борщ, сирники є частиною нашого національного ДНК”, – розпочала свій відео-блог Тимошенко.

А закінчила свою “кулінарну передачу” нардеп зверненням до одного особливого кондитера.

“Я також хочу привітати одного дуже відомого політика з цим славним святом і нагадати йому, що йому час повертатися в професію”, – потролила президента Юлія Тимошенко.

Читайте також: У Порошенка і Тимошенко попереду війна не на життя, а на смерть. Процес уже стартував – політтехнолог

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE