Politerno > Україна і світ > Ляшко вважає, що за його проблемами з кримінальними справами стоять американці

Ляшко вважає, що за його проблемами з кримінальними справами стоять американці

  • 4 Травня, 2018
  • 1646 Переглядів
  • 0

Голова Радикальної партії Олег Ляшко обурився звинуваченнями НАБУ в підробці документів щодо продажу автомобіля Mercedes-Benz S 500L Matic за 2,2 млн гривень.

Нагадаємо, розслідування НАБУ у справі незаконного збагачення встановило, що в електронній декларації за 2015 рік Ляшко вказав отримання 2,2 млн гривень доходу від продажу автомобіля Вероніці В’юн, в той час як допитана як свідок В’юн спростувала факт придбання цього автомобіля у Ляшка.

На думку слідства, це може свідчити про використання Ляшком підроблених документів для “відмивання” 2,2 млн гривень.

У своєму Facebook Ляшко заявив, що НАБУ виконує політичне замовлення з “відомого посольства”, натякаючи, мабуть, на посольство США.

“Я своє авто продав в 2015 році, з тих пір його у мене немає і я ним не користуюся, гроші від продажу я задекларував. У березні 2017 НАБУ порушило справу за нібито незаконне придбання мною будинку. Вже травень 2018 – де справа, якщо справді був злочин?! Коли вони об***ались з будинком, тепер придумують справу про машину. Завтра, коли знову розвалиться і ця брехня, вони порушать справу проти моїх собак за те, що я за їх добре доглядаю. Фейкова активність проти мене так званих антикорупціонерів – це спроба дискредитувати мене напередодні президентських виборів, в яких я обов’язково буду брати участь і переможу. Я проти зовнішнього управління Україною, тому іноземні держави, що мають прямий незаконний вплив на діяльність керівництва НАБУ, намагаються шляхом дискредитації не допустити перемоги на виборах президента-українця, а не маріонетки. Це і є реальна причина вигаданих проти мене звинувачень! Я вимагаю від НАБУ, щоб вони займалися не фальсифікаціями, а реальною боротьбою з корупцією у владі – всі українці бачать, як ті, хто при владі, розкрадають мільярди і залишаються безкарними”, – написав він.

Раніше ми писали, що НАБУ засекретило розслідування щодо виграшів Ляшка в лотерею.

Як повідомлялось, лідер РП, нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.

У представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка чи інших гравців, заявивши, що це конфіденційна інформація.

В 2016 році нардеп задекларував сотні тисяч доларів, квартири, машини та офіс.

Також повідомлялося, що Ляшко із цивільною дружиною Росітою Сайранен за останній рік придбали нерухомості приблизно на 20 мільйонів гривень.

Також відомо, що у головному підрозділі детективів Національного антикорупційного бюро, в ході досудового розслідування у кримінальній справі, встановлено факти незаконного збагачення лідера Радикальної партії, народного депутата Олега Ляшко.

Читайте також: Мільйон для Ляшка. Як Радикальна партія стала ручною опозицією. Нові викриття Онищенка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE