Politerno > Тернопільщина > Майже три тисячі тернополян взяли участь у ході на підтримку сімейних цінностей (Відео – Фото)

Майже три тисячі тернополян взяли участь у ході на підтримку сімейних цінностей (Відео – Фото)

  • 13 Травня, 2018
  • 2255 Переглядів
  • 0

Фото: “МедіаТор”

Сьогодні, 13 травня, у Тернополі відбувся марш на підтримку сімейних цінностей. З 14:30 у “Старому парку” почали збиратись представники різних християнських конфесій: батьки прийшли з маленькими дітками, участь у ході взяли цілі родини, з бабусями та дідусями.

Сформувавши колону, люди рушили на Театральний майдан по проспекту Степана Бандери.

Близько 30 хвилин частину дороги зі Східного в Центр перекривали поліцейські. Водії затримувались, але не обурювались, як то часто буває під час подібних заходів, казали що за дійством дійсно цікаво спостерігати.

Основним гаслом маршу сімей було: «Тато, мама і я – традиційна сім’я!».

“Це вийшли не байдужі тернополяни, які переймаються проблематикою сім’ї, такі, як розлучення, аборти, насилля в сім’ї, чи нетрадиційні відносин. Сім’я має бути здоровою, в ній має бути тато і мама. Не здаватись коли є труднощі, не спирати все на характер, за сім’ю потрібно боритись”, – зазначив співорганізатор Тижня подружжя у Тернополі Іван Мудрий кореспонденту “МедіаТор”.

Як відомо, тернополяни долучилися до підписання петиції щодо захисту традиційних сімейних цінностей та проти пропаганди гомосексуалізму. Загалом, за петицію проголосували понад 25 тисяч людей.

Найактивнішу участь, за нашими даними, у підписанні петиції взяли протестантські церкви області.

Хода закінчилась на Театральному майдані, де діяло сімейне містечко.

Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслювало марш сім’ї наживо.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE