Politerno > Україна і світ > Переможець “Ігор Нескорених-2018” не потиснув руку Порошенку під час нагородження (Відео)

Переможець “Ігор Нескорених-2018” не потиснув руку Порошенку під час нагородження (Відео)

  • 14 Травня, 2018
  • 2176 Переглядів
  • 0

Поранений в зоні АТО український воїн Олег Толмачов публічно відмовився потиснути руку президенту України Петру Порошенку під час нагородження призерів спортивних змагань «Ігри нескорених», що проходили 13 травня в Києві.

У змаганнях брали участь поранені учасники бойових дій з різних куточків країни. За їх результатами формувалася збірна команда України.

Після змагань Порошенко виступив з промовою, а також взяв участь у нагородженні.

Толмачов, який є двічі бронзовим призером у веслуванні на ергометрі на дистанціях 1 і 4 хвилини, демонстративно пройшов повз президента.

Порошенко двічі безрезультатно намагався потиснути руку спортсмену, однак Толмачов його проігнорував.

А ви б потиснули руку Порошенко? В українських соцмережах почали активно висловлювати слова поваги переможцю «Ігор Нескорених-2018», який не потиснув руку скандальному главі держави.

У коментарі кореспонденту інтернет-видання UA1 Толмачов пояснив, чому так вчинив.

«Обурив нудний виступ Порошенка, під час якого він хвалився тим, що ініціює створення окремого міністерства допомоги ветеранам та учасникам бойових дій. Хоча вже 4 роки триває війна і він повинен був зайнятися цим ще невідомо коли. Ще зовсім недоречно розповідав про свій візит до Німеччини і ще якісь недоздобутки», – зазначив він.

Тоді як, зауважив Толмачов, якби Порошенко не затягнув війну, кількість поранених бійців могла бути значно меншою.

«Ну і ще: це начебто і добре що в цьому році в іграх взяли участь більше поранених бійців, ніж в минулому році, і ці ігри проводяться, і поранені з різним ступенем фізичних обмежень цікавляться спортом і мають можливість потрапити в збірну України. Але, якби Порошенко не затягнув війну на 4 роки, їх би могло взагалі не бути. Так що вважаю, що його ганебна присутність на церемонії нагородження після завершення Національних ігор тільки образила честь поранених військових, яких могло бути значно менше», – зазначив Толмачов.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE