Politerno > Україна і світ > Тимошенко б’є на сполох! Порошенко на цьому тижні задумав грандіозний дерибан (Відео)

Тимошенко б’є на сполох! Порошенко на цьому тижні задумав грандіозний дерибан (Відео)

  • 14 Травня, 2018
  • 2891 Переглядів
  • 0

Юлія Тимошенко сьогодні закликала народних депутатів України підтримати законопроект фракції «Батьківщина» №8107, який забороняє фактичну «чорну продаж» газотранспортної системи України.

Про це заявила сьогодні голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко на брифінгу після Погоджувальної ради керівників фракцій і голів парламентських комітетів, відповідаючи на питання журналістів.

«Сьогодні в України забирають ГТС – про це знову промовчить парламент? Закликаю всіх лідерів фракцій спільно підписати закон і заборонити будь-які маніпуляції з українською ГТС», – заявила лідер «Батьківщини» під час Погоджувальної ради керівників фракцій і голів парламентських комітетів.

Під час брифінгу парламентарій пояснила, що зараз за спиною українців відбувається передача в управління української ГТС, вартість якої становить 300 млрд євро, і яка приносить в український бюджет 3 млрд дол. щорічно, що можна порівняти з оборонним бюджетом України.

На її переконання, до такої операції причетні українські високопосадовці.

«Цю систему планують передати в управління транснаціональним шахраям. Я переконана, що там президент має свою частку», – різко зазначила вона.

Тимошенко підкреслила, що фракція «Батьківщина» наполягатиме на ухваленні відповідного законопроекту, що забороняє проведення «чорних угод» з ГТС.

«Ми будемо намагатись прийняти закон про заборону передачі ГТС в управління, концесію або приватизацію – це стратегічна державна власність. І ми будемо наполягати, щоб в залі за це проголосували», – зазначила народний депутат.

Крім того, Тимошенко заявила, що порядок денний роботи Верховної Ради України на поточний пленарний тиждень 15-18 квітня наповнена глибоко корупційними і лобістськими законопроектами, прийняття яких негативно позначиться на житті українських громадян.

«Влада запланувала розібратися з державною стратегічною власністю, яка не підлягає приватизації. Вони хочуть на цьому тижні прийняти законопроект №8225Д, яким хочуть ті об’єкти стратегічної державної власності, що не підлягають приватизації, передати в концесію, або в управління – таким чином, фактично приватизувати їх без грошей», – сказала глава фракції на брифінгу.

Також за її словами, Верховна Рада України має намір на поточному тижні розглянути неприпустимий законопроект №6677 про введення накопичувальної системи загальнообов’язкового державного пенсійного страхування.

«Цього тижня стоїть законопроект, яким хочуть впровадити приватні пенсійні фонди. Вони хочуть ще раз ввести в оману українців, щоб вони в ці приватні пенсійні фонди перерахували свої гроші, а потім ці фонди зникнуть разом з грошима людей», – застерегла вона.

Тимошенко також пояснила, що неприйнятним для прийняття також є законопроект №6405 про створення приватних кредитних спілок.

«Відповідним законопроектом хочуть створити приватні кредитні спілки, запустити шалену рекламу, де будуть обіцяти 15-20% річних, потім закликатимуть людей віддавати гроші в ці кредитні спілки. І ця піраміда для людей, які хочуть сподіватися на краще – вже запускається …», – сказала вона.

За словами Тимошенко, також в порядку денному Верховної Ради на поточному тижні стоїть законопроект №3738 про створення спрощеної системи продажу землі іноземцям.

«Знову намагаються українську землю поділити разом з такими ж олігархічними транснаціональними корпораціями. Ось за спиною українців що приймають», – обурилася вона.

Тимошенко повідомила, що фракція «Батьківщина» буде всіляко відстоювати інтереси українських громадян і робити все заради того, щоб ті законопроекти, які спрямовані проти людей, не були прийняті.

Читайте також: “Тимошенко вже вдягла майку лідера, питання лише – хто вийде з нею до другого туру”, – експерти (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE