Politerno > Україна і світ > Порошенко призначив головою Хмельницької ОДА людину Гереги з “Епіцентру”

Порошенко призначив головою Хмельницької ОДА людину Гереги з “Епіцентру”

  • 19 Травня, 2018
  • 1855 Переглядів
  • 0

Вадим Лозовий та Олександр Герега у 2016 р. на засіданні круглого столу у Верховній Раді “Соціально-економічні проблеми регіонів” – Фото УП

Президент Петро Порошенко призначив на посаду голови Хмельницької облдержадміністрації Вадима Лозового.

Глава держави повідомив про це 19 травня під час візиту на Хмельниччину та спілкування з активом області.

“Підтримав пропозицію уряду, яку було внесено щодо призначення Лозового на посаду голови Хмельницької ОДА. Указ президента з цього приводу підписано. … Моя мотивація під час вибору (Лозового на посаду глави ОДА – ред.) було те, що він представляє реальну економіку, і це перше завдання, яке я ставлю як президент – принципове забезпечення зростання економіки, залучення інвестицій, підвищення зарплат. Робити все, щоб забезпечити на Хмельниччині інвестиційний та економічний бум”, – зазначив Порошенко.

Говорячи про екс-очільника області Олександра Корнійчука, Порошенко подякував йому “за важливу роботу, яку він виконував” і повідомив, що Корнійчук “переходить на іншу роботу”.

“Ми з ним провели консультації… Він переходить на іншу роботу, залишаючись в орбіті президента. Буде радником президента України. І зараз отримає ще інші напрямки відповідальності”, – повідомив Порошенко.

Вадим Лозовий – депутат Хмельницької облради VII скликання, позапартійний, 1971 р.н. Заступник генерального директора ТОВ “Епіцентр”, раніше працював директором гіпермаркету “Епіцентр К” на проспекті Палладіна у Києві.

Обраний до облради від Хмельницької обласної організації партії “За конкретні справи”, є керівником депутатської фракції цієї ж партії, член депутатської групи “Захист прав власників земельних паїв”.

Очолює постійну комісію облради з питань економічного розвитку, промисловості, підприємництва, енергетики, транспорту та зв’язку.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE