Politerno > Україна і світ > Тимошенко зустрілась з представниками громадських організацій для вдосконалення власної програми

Тимошенко зустрілась з представниками громадських організацій для вдосконалення власної програми

  • 23 Травня, 2018
  • 1448 Переглядів
  • 0

З початком президентської кампанії кандидати починають погоджувати власні програми з експертним середовищем.

Так було 2014 року перед парламентськими виборами, коли Реанімаційний Пакет Реформ підписав з усіма демократичними силами Меморандум про підтримку Дорожньої карти реформ, яка і лягла в основу коаліційної угоди.

Сьогодні з ініціативи Юлія Тимошенко відбулася зустріч з представниками громадських організацій. Тематика спілкування дуже широка – від питань деокупації Криму та окремих районів Донецької і Луганської областей до Виборчого кодексу, від конституційних змін до співпраці політичних інституцій та громадських організацій. Домовилися про періодичність таких зустрічей і створення робочих груп для критики і пропозиції щодо вдосконалення програмних рішень. (дякую Ольга Айвазовська для уточнення коретного формулювання).

Ми, представники громадськості, відкриті і до інших пропозицій якісної взаємодії з політиками на засадах відкритості та підзвітності. Наше завдання перед виборами підняти градус дискусії з міряння обіцянкам до пропозицій реальних планів дій. Як

Дякую Іван Крулько який так вдало перейняв у Andriy Shevchenko роль зв’язкового цієї політичної команди з громадськістю.

Даний пост відображає лише позицію автора і не є позицією організації чи проекту. Традиційна #ВласнаПозиція.

Yaroslav Yurchyshyn

Читайте також: У Тимошенко немає серйозних конкурентів на чесних виборах – Беспалий

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE