Politerno > Україна і світ > Для Порошенка куплять два елітних броньованих Mercedes-Benz по 20 мільйонів за штуку

Для Порошенка куплять два елітних броньованих Mercedes-Benz по 20 мільйонів за штуку

  • 21 Червня, 2018
  • 1541 Переглядів
  • 0

Державна організація “Автобаза Державного управління справами” оголосила про проведення тендерів на закупівлю легкових автомобілів очікуваною вартістю 53,89 млн грн.

Про це повідомляють Наші гроші з посиланням на дані в системі “Прозорро”.

Зокрема, автобаза ДУС хоче придбати два броньованих Mercedes-Benz S600 2018 року випуску очікуваною вартістю 42,42 млн грн. Тобто один автомобіль повинен коштувати 21 млн грн або близько $ 800 тис.

Один з автомобілів повинен мати пакет бронювання надзвичайно захисту VR10, оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, холодильний відсік, аудіосистему з навігацією, автоматичну систему кондиціонування повітря, автоматичний кондиціонер в задній частині салону, оббивку стелі мікрофібри, функцію пам’яті для задніх сидінь, декоративні елементи: тополі чорної полірованої.

Другий автомобіль теж буде мати пакет бронювання надзвичайно захисту VR10, оббивку – шкіра ексклюзив фарфор, систему нічного бачення, ТВ-тюнер, мультимедійну систему для пасажирів задніх сидінь.

За даними джерел видання в Державній фіскальній службі, в 2015 році в країну ввозили нові броньовані Mercedes-Benz S600 Limousine lang, які декларували на митниці за ціною від $ 380 тис. до $ 410 тис., тобто від 9,88 млн грн до 10, 66 млн грн за нинішнім курсом.

У минулому році в Україні ввозили б/у броньовані Mercedes-Benz S600 діє до: 2013 року виготовлення (клас броні В7) задекларований за ціною $ 123 тис., 2012 випуску – $ 124 тис.

Крім того, “Автобаза Державного управління справами” також хоче купити два Mercedes-Benz S560 4matic long (new) 2018 року випуску очікуваною вартістю 11,47 млн ​​грн, або близько $ 220 тис. за штуку. Цікаво, що такий же автомобіль  у офіційного представника німецького концерну в Україні стартують від 3,33 мільйонів гривень, що аж ніяк не схоже на заявлені іі мільйонів.

Одна з машин повинна мати оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, систему кондиціонування сидінь водія і переднього пасажира, пакет систем допомоги при паркуванні з камерою кругового огляду, мультифункціональне рульове колесо у виконанні з дерева і шкіри, комфорт-пакет обігріву, декоративні елементи: тополі чорної полірованої.

Другий мерседес також повинен мати оббивку салону з чорної ексклюзивної шкіри, задню частину салону з перегородкою, холодильний відсік, відкидні столики в задній частині салону, проекційний дисплей, сигнальні жилети для водія і пасажирів, ТВ-тюнер, мультимедійну систему для пасажирів задніх сидінь.

Ціни на Mercedes-Benz S560 4matic long (new) у офіційного представника німецького концерну в Україні стартують від 3,33 млн грн.

Нагадаємо, в кінці березня Кабінет міністрів дозволив Державному управлінню справами оновити автомобільний парк для обслуговування офіційних іноземних делегацій.

Висновок напрошується один, що хоч прізвища на кабінетах чиновників змінюються, проте звички залишаються тими ж. В той час поки держава не може навести лад на автомобільному ринку і нарешті вирішити питання із “євробляхами”, чиновники купують собі дорогі автівки за рахунок платників податків.

Читайте також: Порошенко причетний до кримінальних злочинів у Молдові – Дубінський (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE