Politerno > Україна і світ > Партія Тарути делегувала його кандидатом у президенти

Партія Тарути делегувала його кандидатом у президенти

  • 22 Вересня, 2018
  • 1412 Переглядів
  • 0

Партія “Основа” висунула кандидатом на виборах президента України одного зі своїх засновників, позафракційного нардепа, екс-голову Донецької ОДА Сергія Таруту.

Як повідомили у прес-службі партії, рішення ухвалено в ході з’їзду “Основи”, який відбувся 22 вересня.

“За підсумками праймеріз, 96% учасників висловилися “за” участь партії “Основа” у чергових виборах президента України, 87% партійців проголосували за кандидатуру Тарути”, – йдеться у повідомленні.

У своєму виступі на з’їзді Тарута заявив: “Не можна допустити, щоб до влади знову прийшли популісти і корупціонери з нинішньої “злочинної влади”. … Потрібен національний компроміс, треба нарешті почати розвиток економіки”.

Про створення власної партії Тарута заявив на початку 2017 року.  За його словами, партія буде “насамперед ідеологічною і не буде “проектом Тарути”.

Як повідомлялось, На виборах президента України в 2019 році варто очікувати на рекордну кількість кандидатів. Про це заявив голова всеукраїнської громадської організації “Комітет виборців України” Олексій Кошель під час онлайн-конференції 27 червня.

“Я вважаю, що ми матимемо президентські вибори, де буде рекордна кількість кандидатів в українській історії. Вже зараз є понад 20 тих, хто публічно заявив про свій намір балотуватися. Думаю, що +30 кандидатів

Наприкінці липня колишня соратниця Януковича Інна Богословська заявила про намір балотуватися в президенти України.

А 30 травня екс-представник України у мінській контактній групі Роман Безсмертний також оголосив про свій намір балотуватися в президенти.

Раніше, перший президент України Леонід Кравчук порадив музикантові Святославу Вакарчуку та коміку Володимиру Зеленському не балотуватися в президенти. Як зазначив Кравчук в ході чату на «Главреді», робота на посаді президента не має нічого спільного з нинішньою діяльністю артистів.

Нагадаємо, Володимир Зеленський та Святослав Вакарчук обігнали нинішнього президента Петра Порошенка у рейтингу кандидатів на посаду президента.

Раніше ми повідомляли, що Юлія Тимошенко зміцнює своє лідерство в президентському рейтингу, у півтори рази випереджаючи найближчого конкурента. Це підтвердило чергове опитування громадської думки.

Так, згідно з даними компанії GfK Ukraine віддати свій голос за лідера «Батьківщини» нині готові 23,1% виборців, які визначилися і прийдуть на дільниці.

Читайте також: Вибори 2019 і обманні маневри олігархів, які вперше за двадцять років не мають єдиного кандидата

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE