Politerno > Україна і світ > Кравчук порадив Зеленському та Вакарчуку не балотуватися у президенти

Кравчук порадив Зеленському та Вакарчуку не балотуватися у президенти

  • 27 Серпня, 2018
  • 3340 Переглядів
  • 0

Перший президент України Леонід Кравчук порадив музикантові Святославу Вакарчуку та коміку Володимиру Зеленському не балотуватися в президенти.

Як зазначив Кравчук в ході чату на «Главреді», робота на посаді президента не має нічого спільного з нинішньою діяльністю артистів.

Кравчук зазначив, що Зеленський і Вакарчук – талановиті люди.

“Нещодавно слухав Зеленського на одному з вечорів — це справжній талант, від природи обдарована людина. Вакарчук — від природи має і голос, і енергію, і силу, і молодь його підтримує…”, — підкреслив він.

Як зазначив колишній президент, аргументу про те, що Зеленський і Вакарчук – не корупціонери, недостатньо.

“Часто у нас, коли когось обирають, враховують тільки одну характеристику людини, наприклад, кажуть, що це — молода людина, тому треба голосувати”, — заявив він.

“Якщо б до цього додали: молодий, досвідчений, професійний, чесний, зробив у своєму житті вже щось. Тоді ця людина могла б балотуватися. А просто молодість — це не перевага, тому що молодість минає”, — підкреслив Кравчук.

Екс-глава держави зазначив, що коли мова йде про кандидата в президенти, завжди треба давати людині комплексну характеристику, а також відповісти на питання: “чи може вона, не маючи відповідної підготовки і знань, управляти чи очолювати управління державою?”.

“Я б порекомендував Вакарчуку та Зеленському намагатися не скомпрометувати неправильними діями свої прекрасні дані, добре ім’я, яке в Україні сьогодні високо цінується. Якщо б я був на їх місці (звичайно, я вже ніколи не буду), але я б відразу відмовився від цього”, — уклав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський та Святослав Вакарчук обігнали нинішнього президента Петра Порошенка у рейтингу кандидатів на посаду президента.

Раніше ми повідомляли, що Юлія Тимошенко зміцнює своє лідерство в президентському рейтингу, у півтори рази випереджаючи найближчого конкурента. Це підтвердило чергове опитування громадської думки.

Так, згідно з даними компанії GfK Ukraine віддати свій голос за лідера «Батьківщини» нині готові 23,1% виборців, які визначилися і прийдуть на дільниці.

 

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE