Politerno > Україна і світ > Завод у Порошенка купує один із лідерів Партії регіонів – Дубінський

Завод у Порошенка купує один із лідерів Партії регіонів – Дубінський

  • 27 Вересня, 2018
  • 1882 Переглядів
  • 0

Суднобудівний завод “Кузня на Рибальському” президента Петра Порошенка та його бізнес-партнера Ігоря Кононенка має намір купити олігарх Сергій Тігіпко, який був заступником голови Партії регіонів.

Таку інформацію повідомив журналіст Олександр Дубінський у Facebook.

Тігіпко купує завод Порошенка та Кононенко “Кузня на Рибальському”. Крім того, що ця угода є спробою уникнути відповідальності за наживу на армійських замовленнях, – це ще й доказ, що Тігіпко виконує для Порошенка роль номінального утримувача активів.

Хочу звернути вашу увагу ще й на той факт, як активно Тігіпко останнім часом скуповує банківські активи. Цілком можливо, що ці угоди також є способом відмивання грошей Порошенком і К°. Після зміни влади обов’язково має бути розслідування та конфіскація “Петіної частки“, – наголосив Дубінський.

Як повідомлялось, за підсумками 2017 року завод Кузня на Рибальському збільшив чистий прибуток за міжнародними стандартами фінансової звітності (МСФЗ) в 2,2 рази (119,1%) в порівнянні з 2016 роком – до 18,6 млн грн.

Раніше Служба безпеки України відкрила справу за фактом можливого розголошення державної таємниці детективами Національного антикорупційного бюро та прокурорами Спеціалізованої прокуратури під час складання клопотання про надання тимчасового доступу до документів заводу “Кузня на Рибальському”, що належить президенту України Петру Порошенку та заступнику голови фракції “Блоку Петра Порошенка” Ігорю Кононенку.

Читайте також: На корупцію при поставках бронемашин з “Кузні” Порошенка вийшли через розслідування по “Стіні” Яценюка

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE