Politerno > Україна і світ > Амосова каже, що дії Супрун містять ознаки низки кримінальних злочинів

Амосова каже, що дії Супрун містять ознаки низки кримінальних злочинів

  • 29 Вересня, 2018
  • 1621 Переглядів
  • 0

Екс-ректор НМУ Богомольця Катерина Амосова стверджує, що дії в.о. голови МОЗ Уляни Супрун “містять ознаки ряду кримінальних злочинів”, в зв’язку з чим подала до поліції “заяву про вчинення кримінального злочину”.

Про Амосова повідомляє у своєму відкритому зверненні , яке розміщено на її сторінці у Facebook.

“Мені стало відомо з достовірних джерел на Грушевського, 7, що ви особисто дали команду не тільки продовжувати не допускати мене до роботи після поновлення на посаді ректора в судовому порядку, але і розпорядилися звільнити мене вдруге не пізніше наступного понеділка – за будь-яких обставин”, – заявила Амосова.

За її словами, Супрун має “наміри знищити … нашу адміністративну команду і зачистити широке коло завідуючих кафедрами”.

“Я відмічаю у цьому пості президента України, прем‘єр-міністра і генпрокурора, аби широко повідомити, що ваші дії містять ознаки низки кримінальних злочинів: грубого порушення трудового законодавства, невиконання рішень суду та переслідування з особистих мотивів”, – заявила екс-ректор НМУ.

Також Амосова додала, що подала до Печерського управління поліції “заяву про вчинення кримінального правопорушення”.

МОЗ не визнає Амосову ректором та наполягає на її звільненні за незадовільну роботу на посаді ректора НМУ.

Печерський районний суд визнав незаконним та скасував наказ Міністерства охорони здоров’я про звільнення Катерини Амосової з посади ректорки Національного медуніверситету ім. Богомольця і поновив її на роботі.

У МОЗ стверджують, що через злочинні дії та свавілля прихильників Амосової у НМУ ім.Богомольця заблоковано виплати зарплат, стипендій та комунальних платежів, а також нормальне функціонування університету.

Вирішувати ситуацію, яка склалася з НМУ ім. Богомольця, будуть із залученням трьох міністерств – МВС, Мін’юсту та Міносвіти на допомогу МОЗ.

21 вересня Міністерство охорони здоров’я звернулося до Нацполіції та Генпрокуратури з вимогою розслідування “низки зухвалих злочинів” екс-ректорки НМУ Катерини Амосової.

Читайте також: Амосова проти МОЗу: Прокуратура відкрила справу через можливе підроблення ухвали суду

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE