Politerno > Україна і світ > Україна в десятці країн по масовому вимиранню населення – політолог

Україна в десятці країн по масовому вимиранню населення – політолог

  • 1 Жовтня, 2018
  • 2831 Переглядів
  • 0

Політолог Руслан Бортник заявив, що в результаті реформ чинної влади Україна увійшла в десятку світових країн з масового вимирання населення.

У коментарі для golos.ua експерт зазначив, що за останні чотири роки в країні не було проведено жодної реальної реформи.

“Це були не реформи, а деформи. Їх просто потрібно правильно називати. Змін було дуже багато. Ці зміни дали в соціально-політичному і правовому ключі катастрофічні результати”, – підкреслив Бортник.

За його словами, наразі Україна є найбіднішою країною Європи, державою з найбільшою міграцією у Європі, а також входить в десятку країн з масовим вимиранням населення.

“Скільки не говори, реальність показує, що ніяких реформ насправді не відбулося. Відбувся захоплення влади з боку президента, який узурпував і судову і законодавчу систему, сталося руйнування індустріального блоку і соціальне зубожіння громадян, а також руйнування соціальної інфраструктури, медицини та освіти, також втрата незалежності нашої країни. Все це наслідки діяльності чинного президента Петра Порошенка”, – резюмував політолог.

Як повідомлялось, рівень хабарництва і корупції в Україні зріс з 56% в 2016 році до 73% у 2018-у. В середньому по світу цей показник становить 25%.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE