Politerno > Україна і світ > Помічник Одарченка про напад: Протаранили джипом, стріляли з Калашникова (Відео)

Помічник Одарченка про напад: Протаранили джипом, стріляли з Калашникова (Відео)

  • 11 Жовтня, 2018
  • 1450 Переглядів
  • 0

Помічник нардепа від “Батьківщини” Юрія Одарченка і керівник фермерського господарства “Славута-Юг” Андрій Федоренко заявляє, що під час нападу його авто спершу протаранили джипом, а потім обстріляли з автомата.

Про це він заявив у лікарні, повідомляє Всеукраїнська аграрна рада, учасником якої є Федоренко.

“Автомобіль Land Cruiser на великій швидкості врізався в нашу машину. Коли ми зупинилися, по нас відкрили вогонь з автомата. Мого водія поранили у ногу, я був поранений у спину. В автомобілі десь близько 14 дірок від автомата Калашникова. Зловмисники втекли”, – сказав Федоренко.

Він додав, що “все це триває вже два роки”.

“Були злочинні спроби мого викрадення з метою фізичного усунення у грудні 2017 року. Але правоохоронці Херсонщині не знайшли зловмисників, і взагалі не займалися належним розслідуванням. У квітні 2017 року на моє підприємство було вчинене озброєне рейдерське захоплення. 50 озброєних людей намагались захопити підприємство. Це рейдерське захоплення вдалося відбити”, – сказав Федоренко.

Він також додав, що увесь час отримував погрози, і що йому відомо, хто це робить.

“Ці люди мені відомі, і відомі правоохоронцям. З яких причин по них не ведеться відповідна робота, я не можу сказати. Мене попереджали, що для мене все закінчиться сумно, і от сьогодні це було втілене в життя”, – підсумував Федоренко.

Як повідомлялося, що у Херсоні невідомі обстріляли автомобіль помічника нардепа від “Батьківщини” Юрія Одарченка Андрія Федоренка, двоє людей отримали поранення.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE