Politerno > Україна і світ > Кочетков про партнерів Кремля

Кочетков про партнерів Кремля

  • 12 Жовтня, 2018
  • 1803 Переглядів
  • 0

Технологи ПОПа крутять примітивну кальку з російського тези «Якщо не Путін, то НАТО». У нас це звучить «Якщо не Порошенко, то Росія». З кожного провладного динаміка.

Включаємо елементарну логіку. Президент Порошенко регулярно буває на фронті. Озброєння передає, все таке. І про ці поїздки відомо заздалегідь, навіть в ЗМІ повідомляють.

Питання: чому російсько-терористичні війська жодного разу не спробували загрожувати життю і здоров’ю нашого Верховного Головнокомандувача? Жодного разу!

Пакет «Граду» прилітає з відстані в десятки кілометрів, це не проконтролювати. Бах – і Україна опиняється абсолютно беззахисною перед агресією Росії. А тут – ні один снаряд, жодна міна, навіть жодна снайперська куля не затьмарюють святковий настрій Петра Олексійовича від перебування на передовій.

При цьому, СБУ нам розповідає, що в мирному (!) Києві вона регулярно розкриває підступні плани ворога щодо замахів на Президента. Того нестримного ворога, який ось уже п’ятий наш склад боєприпасів успішно знищує!

За здоровим глуздом, недоімперія повинна була б користуватися будь-якою можливістю, щоб знищити «головного патріота України». А за розповідями очевидців, коли ПАП приїжджає на фронт, то з того боку, де всім керують російські військові, не те що не стріляють, навіть матюкаються напівголосно, щоб домовленостей між Москвою і Києвом випадково не порушити.

Тобто, з реальною «рукою Кремля» все гранично ясно. Якщо, звичайно, власні мізки не виїв телевізор від олігархів.

Alex Kochetkov, політтехнолог

Читайте від автора: Телетайп: Порошенко – Головний Патріот України, Медведчук – Прапорщик України, Тимошенко – Мати-Засновниця України

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE