Politerno > Тернопільщина > Овчарук про нічний інцидент: алкоголю не вживав, пив валеріанку

Овчарук про нічний інцидент: алкоголю не вживав, пив валеріанку

  • 12 Жовтня, 2018
  • 3130 Переглядів
  • 0

Сьогодні вночі в Тернополі на вулиці Малишка патрульні зупинили автомобіль “Хюндай Акцент”, за кермом якого знаходився водій напідпитку – ним виявився голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук.

Про це повідомляє “20 хвили“.

За наявною інформацією, Віктор Овчарук від проходження огляду відмовився, в протоколі щодо водіння в стані алкогольного сп’яніння, який склала інспектор Підгрушна, вказав, що є безробітним. У поліції від коментарів відмовились.

З власних джерел видання дізналось, що авто, на якому їхав вночі чоловік, належить Овчарук Ганні Василівні, с. Іване-Пусте, що на Борщівщині. Може й збіг, але і прізвище однакове, і село, де народився голова облради – теж. І мати Віктора Овчарука звуть саме Ганною Василівною. Цю інформацію вже підтвердили у сільраді Іване-Пустого.

Журналістам вдалось поспілкуватись і з головою облради Віктором Овчаруком. Той підтвердив, що зупинили саме його. Їхав до аптеки, бо почувався погано – гіпертонічний криз. Від ночі – в лікарні. І пив валеріану, а не спиртне.

“Щоб не було недомовок – я людина публічна, – це був дійсно я, – розповів Віктор Овчарук журналістові телефоном. – Їхав в аптеку. Мені, чесно кажучи, дуже погано. У мене гіпертонічний криз. Так сталося”.

Голова облради повідомив, що від ночі – в лікарні.

“Гіпертонічна хвороба – вже більше 15 років і саме напередодні був криз. Алкоголю я не вживав, пив валеріанку, – стверджує Віктор Овчарук. – Я в лікарні. Кров взяли, тому довести це немає проблем. Але мені зараз не до крові…”.

Та як нам стало відомо, цілу ніч очільника облради намагаються “відмазати” його соратники. У той же час є підозри вважати, що саме з найближчого отчення і стався витік інформації, і затримання Овчарука відбулось не просто так. Як то кажуть “здали” свої ж.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2016 року Овчарука вже ловили за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Тоді голова облради теж відмовився від «Драгера» і на ранок очільнику патрульної поліції приніс результати аналізу крові, в якій алкоголю не було. Віктор Овчарук назвав тоді інцидент «політичним замовленням».

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE