Politerno > Україна і світ > Терещенко продав свій конопляний бізнес бельгійській компанії

Терещенко продав свій конопляний бізнес бельгійській компанії

  • 15 Жовтня, 2018
  • 1537 Переглядів
  • 0

Колишній мер міста Глухів Мішель Терещенко заявив, що продав бельгійській компанії свій агробізнес по вирощуванню льону і ненаркотичних конопель.

Про це він розповів в інтерв’ю iAgro.

«Це вже не мій бізнес. Коли я починав працювати як Глухівський міський голова, то бачив, що єдиний шанс для міста отримати інвестиції – стати кластером вирощування льону і конопель, тому що в Глухові давно працює інститут цих культур. Він існував з 1932, тобто більше 80 років. Там вперше в світі отримали ненаркотичні коноплі як результат селекції. І я вважаю, що це фішка міста», – заявив він.

«Три тижні тому я продав свій бізнес бельгійській компанії. Тобто він вже не мій», – розповів політик.

При цьому Мішель Терещенко розповів, що інвестував близько $ 720 тисяч лише в агротехніку для вирощування льону.

Як повідомлялось, мер Глухова Мішель Терещенко заявив про намір балотуватися в президенти на виборах 2019 року.

Довідка:

[spoiler]Мішель Терещенко, нащадок українських цукрових магнатів, фермер, ентузіаст відродження лляної промисловості та міський голова Глухова. Менше місяця тому останній статус став неактуальним – 28 вересня Терещенко досить голосно подав у відставку з цієї посади, що, втім, на знайшло поки ніякого відображення на сайті Глухівської міської ради. Причиною став черговий саботаж засідання міської ради Глухова – розглядати актуальні для міста питання прийшло всього два депутати.[/spoiler]
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE