Politerno > Україна і світ > Клімкін просить НАТО допомогти зміцнити безпеку військових складів в Україні

Клімкін просить НАТО допомогти зміцнити безпеку військових складів в Україні

  • 15 Жовтня, 2018
  • 2064 Переглядів
  • 0

Міністр закордонних справ Павло Клімкін попросив Генерального секретаря НАТО Йенса Столтенберга допомогти зміцнити безпеку складів боєприпасів в Україні.

Сьогодні, 15 жовтня, Павло Клімкін зустрівся з Йенсом Столтенбергом в штаб-квартирі Альянсу в Брюсселі, повідомила прес-служба Місії України при НАТО.

Глава Міністерства закордонних справ звернувся з проханням активізувати роботу трастового фонду НАТО, покликаного сприяти зміцненню безпеки складів боєприпасів в Україні. Питання виникло на тлі останніх подій в місті Ічня Чернігівської області.

«Сторони погодилися з необхідністю спільного постійного контролю за ефективністю використання допомоги Альянсу нашій державі», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 9 жовтня близько 3:30 ночі, неподалік від смт Дружба на південь від Ічні в Чернігівській області сталася детонація на великих складах боєприпасів. 

Як повідомлялось, міністр закордонних справ Павло Клімкін засуджує публікацію списку українських держслужбовців та депутатів місцевих рад, які нібито отримали угорське громадянство, на сайті “Миротворець”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE