Politerno > Україна і світ > Росіяни “проконтролювали виробництво” ракетоносіїв Зеніт на Південмаші

Росіяни “проконтролювали виробництво” ракетоносіїв Зеніт на Південмаші

  • 17 Жовтня, 2018
  • 1299 Переглядів
  • 0

Представники російської компанії S7 Space відвідали КБ “Південне” та Південмаш аби “проконтролювати виробництво” українських ракетоносіїв “Зеніт”, які використовують в програмі “Морський старт”.

Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на сторінку S7 Space у Facebook.

Росіяни не тільки зустрілися з керівництвом зазначених підприємств, а і особисто відвідали виробничі цехи, де виготовляються та збираються запчастини до ракетоносіїв.

“Був проведений огляд виробництва з відвідуванням цехів заводу. Представники S7 Space відзначили, що виготовлення замовлених ракетоносіїв «Зеніт» йде відповідно до встановлених графіків і з дотриманням вимог щодо якості. В ході зустрічі сторони обговорили низку питань, пов’язаних з виготовленням, комплектацією та постачанням замовлених ракет”, – зазначають у російській компанії.

Окрім цього, російські гості з S7 Space обговорили з українською стороною питання щодо можливого авторського нагляду за виробництвом “Зенітів”.

Як відомо, що у 2017 році попри війну на Південмаші раділи замовленню від росіян.

Також Південмаш опинився у центрі скандалу після того як США запідозрили Україну в торгівлі військовими секретами з “санкцій” Північною Кореєю.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE