Politerno > Україна і світ > Оприлюднено фото з місця самогубства керчинського вбивці (Фото – Відео)

Оприлюднено фото з місця самогубства керчинського вбивці (Фото – Відео)

  • 17 Жовтня, 2018
  • 1534 Переглядів
  • 0

У мережі опублікували фотографії з місця самогубства Владислава Рослякова, який перед цим здійснив вибух, а потім почав розстріл студентів політехнічого коледжу в Керчі.

Як повідомлялось, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованого міста Керч стався вибух. Спершу припускалося, що вибухнув газовий балон, проте згодом стало відомо, що вибухнула бомба.

За даними слідства, її підірвав невідомий молодий чоловік, який перед тим влаштував стрілянину у коледжі. Пізніше з’явилася інформація, що підозрюваний у нападі після інциденту застрелився. Він був студентом цього закладу.

У мережі опублікувано фото з місця його самогубства. На кадрах можна побачити як тіло самого стрільця, так і його особисті речі, зокрема паспорт, ліцензію на рушницю, сумку з вибухівками, а також патрони.

Владислав Росляков застрелився у бібліотеці 

Документи та патрони, які мав із собою Владислав Росляков 

Нагадаємо, за словами знайомих хлопця, 18-річний студент Владислав Росляков влаштував стрілянину в керченському коледжі через те, що йому не щастило в коханні.

Що відомо про вибух і масове вбивство учнів коледжу у Керчі: дивіться відео 24 каналу.

 

Також стало відомо, що уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова просить ООН і Раду Європи сприяти розслідуванню масового вбивства у коледжі в Керчі.

Читайте також: Золотухін: До трагедії у Керчі призвела атмосфера ненависті, яку роздмухують окупанти

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE