Politerno > Україна і світ > Влада Януковича була бандитською. Але вона не була такою підлою, як ця влада бариг – політтехнолог

Влада Януковича була бандитською. Але вона не була такою підлою, як ця влада бариг – політтехнолог

  • 20 Жовтня, 2018
  • 1921 Переглядів
  • 0

У Києві включили опалення. Це при тому, що його потрібно було включати у разі, коли середньодобова температура тримається нижче +7 градусів протягом трьох діб. А вдень ​​на вулиці +22 градуси, вночі +8.

Ні, комунальники столиці не винайшли нову «неевклідову» арифметику. Відверто передчасне включення опалення можливе тільки в одному випадку: якщо керівництво міста – в долі від теплопостачання та іншої комуналки. І чим раніше, тим їм вигідніше. Тому що в іншому випадку вони навпаки, всіляко затягували б запуск опалювального сезону, щоб заощадити паливо і не вийти за ліміти. З чим ми неодноразово стикалися в попередні роки.

Одночасно Кабмін прийняв рішення про безпрецедентне підвищення цін на газ для населення. Тобто, при невловимому, на рівні похибки вимірювання, зростанні ВВП країни і падінні реальної купівельної спроможності населення влада хвацько витворяє такі фокуси з тарифами. І це напередодні президентських виборів!

Ідея влади проста і цинічна. Вона впевнена, що інтелектуальний горизонт в українців, як у курки, яка пам’ятає тільки про те, що бачить безпосередньо перед собою. Тому зараз можна підняти ціни на все, поправити за наш рахунок дірявий (бо розкрадають!) бюджет, а безпосередньо перед виборами з грошей, відібраних у населення через підвищення тарифів, підняти мінімальну зарплату. І фарисейски видати цю аферу за «турботу про людей». А затуркані бідами і проблемами люди на знак вдячності знову за цю владу проголосують.

Ті, що дорвалися до влади навіть не обтяжуються маскуванням. Вони не ховаючись, нахабно лізуть в нашу кишеню, примовляючи «Не смикайтесь, терпіли, а то ми нацькуємо на вас Путіна!».

Влада Януковича була бандитською. Але вона не була такою підлою, як ця влада бариг. Нинішні планують запакуватися за всяку ціну і потім або відкупитися, або втекти. Не вийде. У януковичів не вийшло, і у цих теж не вийде.

Тим більше, що вони в своїх міркантильних справах вже залізли в духовну сферу і замахнулися на приватизацію Бога. А це загрожує наслідками. Вважаю, вкрай затребуваними і важливими після зміни влади виявляться ті підрозділи українських силовиків, які займаються поверненням втікачів чиновників і вкраденого ними.

Олександр Кочетков

Читайте також: Кочетков про партнерів Кремля

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE