Politerno > Україна і світ > США ввели санкції проти Росії за сприяння постачанню нафти Сирії

США ввели санкції проти Росії за сприяння постачанню нафти Сирії

  • 20 Листопада, 2018
  • 1352 Переглядів
  • 0

США запровадили санкції проти Росії за сприяння у постачанні нафти з Ірану для уряду Сирії.

Про це повідомляється на сайті Міністерства фінансів США.

До санкційного списку внесли три російські організації: “Мир бизнес банк”, компанії Global Vision Group і “Промсирьеимпорт”.

Також санкції наклали на шістьох фізичних осіб, зокрема першого заступника гендиректора “Промсирьеимпорта” Андрєя Догаєва.

Вашингтон має намір припинити програми надання фінансової та іншої допомоги відновленню тих районів Сирії, в яких присутні війська Ірану і РФ.

Як відомо, 5 листопада набули чинності відновлені санкції США проти Ірану, які були скасовані у рамках ядерної угоди 2015 року.

Як повідомлялось, Сполучені Штати Америки ввели додаткові санкції проти трьох фізичних і дев’яти юридичних осіб Росії у зв’язку з анексією Криму та окупацією частини Донецької та Луганської областей.

Як заявив спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер, іінансові санкції проти Росії, оголошені Міністерством фінансів США 8 листопада, вперше на офіційному рівні визнали, що Росія має повний контроль над ситуацією в окупованих районах сходу України.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE