Politerno > Україна і світ > Представника “Дунайського пароплавства” зловили на хабарі у $100 тисяч

Представника “Дунайського пароплавства” зловили на хабарі у $100 тисяч

  • 8 Грудня, 2018
  • 1264 Переглядів
  • 0

Учора, під час одержання неправомірної вигоди при спробі незаконно продати за заниженою ціною державний теплохід, затримали радника очільника “Українського Дунайського пароплавства” та представника “Першої української міжрегіональної товарної біржі”.

Про це повідомив генпрокурор України Юрій Луценко.

За даними Луценка, радник кендиректора ПАТ “Українське Дунайське пароплавство” та представник “Першої української міжрегіональної товарної біржі” в результаті махінацій занизили на 30% ціну морського судна, т/х “Николай Савицкий”, 1988 року випуску (Корнойбург, Австрія), яке належить державі.

Генпрокурор розповів, що зловмисники запропонували громадянину Н. придбати судно “Николай Савицкий” шляхом викупу без проведення аукціону за зниженою вартістю за умови передачі їм неправомірної вигоди у сумі 260 тисяч доларів.

“Після отримання частини грошових коштів у розмірі 100 тисяч доларів хапуг було затримано на “гарячому”, – написав Луценко.

Як повідомлялось, 18 жовтня правоохоронці затримали чоловіка, який вимагав 150 тисяч доларів хабара за обіцянку повпливати на керівництво Держархбудінспекції у Київській області.

У той же день прокуратура м. Києва спільно зі слідчими  СУ ГУ НП в м. Києві  затримали під час одержання хабара у 650 тис. грн посадовця ДП «Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П. Шульгіна».

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE