Politerno > Україна і світ > Роман Безсмертний взяв паузу щодо підтримки Гриценка

Роман Безсмертний взяв паузу щодо підтримки Гриценка

  • 13 Грудня, 2018
  • 1287 Переглядів
  • 0

Кандидата в президенти Анатолія Гриценка разом з нардепом Віктором Чумаком мав також підтримати політик Роман Безсмертний, однак в останній момент він вирішив взяти паузу.

Про це йдеться в статті УП “Чумацький шлях. Як Гриценко змінює свій виборчий штаб”.

“Завдяки своєму досвіду та організаційним здібностям Безсмертний став би Гриценку в пригоді. Але, як переконують у “Громадянській позиції”, в останній момент політик не захотів вийти в люди з Чумаком і Гриценком”, – йдеться в статті.

У коментарі “Українській правді” Безсмертний підтвердив, що вів переговори з Гриценком.

“Моя позиція така: за одним столом мають сидіти не лише Чумак і Гриценко, а ще як мінімум троє людей – Безсмертний, Вакарчук і Садовий. Якщо подивитися на соціологію, це працює. Все інше – просто марна трата часу”, – вважає Безсмертний.

Його позиція дуже нагадує думки Віктора Балоги про об’єднання Садового, Гриценка і Вакарчука.

“Я брав на себе зобов’язання підготувати для цього всі необхідні документи, вести переговори з одним, другим, третім… Я розумію переможну формулу 5-ти. Мені кажуть – давай поки втрьох. Тому сталося те, що сталося – на брифінг вийшли двоє – Гриценко і Чумак”, – сказав Безсмертний, додаючи, що не перестав працювати над своєю ідеєю.

Також відзначається, що до команди Гриценка може приєднатися інший досвідчений політик, колишній народний депутат – Микола Томенко. За даними УП, йому готові довірити київський штаб.

Крім того, близько місяця тому з кандидатом у президенти перестав працювати політтехнолог Віктор Котигоренко. Його функції наразі перейняв на себе 31-річний Денис Каплунов, який приєднався до команди Гриценка разом з екс-нардепом Єгором Фірсовим.

Як повідомлялось, позафракційний нардеп лідер громадської спілки “Громадянський рух Хвиля” Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти.

Читайте також: Наступний (не)прохідний або невдалий старт виборчої кампанії Садового та Гриценка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE