Politerno > Україна і світ > “Народний рух України” висунув свого кандидата у президенти України

“Народний рух України” висунув свого кандидата у президенти України

  • 10 Січня, 2019
  • 1415 Переглядів
  • 0

Позафракційного народного депутата Віктора Кривенка обрали кандидатом у президенти від партії «Народний рух України».

Як повідомив сам Кривенко, на з’їзді «Народного руху» його обрали головою партії на наступні 2 роки і затвердили кандидатом у президенти України.

Кривенко також заявив, що вже почав збір коштів на офіційний внесок (2,5 млн гривень).

Кривенка обрали депутатом до Верховної Ради у 2014 році від партії «Самопоміч», однак у 2015 році його виключили з фракції за підтримку закону про децентралізацію.

У 2016-му він вступив до фракції «Блоку Петра Порошенка», а у грудні 2017 року вийшов з неї за власним бажанням.

В Україні 31 грудня розпочалася передвиборча кампанія виборів президента-2019. Вона триватиме 90 днів. Вибори президента України призначені на 31 березня 2019 року.

Станом на грудень вже налічується понад 30 кандидатів, які оголосили про набір брати участь у президентських перегонах. Зокрема, про намір балотуватися в президенти заявили лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, міський голова Львова Андрій Садовий, голова «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко, народна депутатка від БПП Ольга Богомолець тощо.

Як повідомлялось, ЦВК зареєструвала лідера Соціал-демократичної партії Сергія Капліна, лідера “Суспільно-політичного руху “Справедливість” Валентина Наливайченка, лідера “Самопомочі” Андрія Садового та самовисуванця Віталія Скоцика.

Екс-міністр екології Ігор Шевченко став першим зареєстрованим кандидатом у президенти.

Сьогодні до Центральної виборчої комісії для реєстрації кандидатом у президенти подав документи позафракційний народний депутат Віталій Купрій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE