Politerno > Україна і світ > ОПОРА: На Волині на зустріч із Порошенком людей звозили автобусами (Фото)

ОПОРА: На Волині на зустріч із Порошенком людей звозили автобусами (Фото)

  • 16 Січня, 2019
  • 1759 Переглядів
  • 0

Представники Громадянської мережі ОПОРА зафіксували, як на зустріч з президентом Петром Порошенком у Волинській області людей звозили автобусами.

Про це повідомляє прес-служба мережі.

“У Луцьку під час візиту президента спостерігачі ОПОРИ виявили ознаки централізованого підвезення сотень волинян до околиць міста, звідки вони невеликими групами прибували на Театральний майдан до Свято-Троїцького собору. Разом з тим зафіксували на відео щонайменше 9 автобусів, які відвозили людей до районних центрів після того, як у місті завершилися заходи”, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що люди збиралися у групи по 5-10 осіб та вирушали із центру міста до не рейсових автобусів: 6 автобусів із табличками “Нерегулярні перевезення” стояли у двох різних місцях на вулиці Набережній та 3 автобуси на вулиці Парковій.

На питання, куди автобуси везуть людей, самі пасажири та водії відповіли, що до міст Нововолинськ, Ковель та Горохів.

Також спостерігач зафіксував автобуси у місті Ківерці – вони спершу привезли волинян до міста з інших районів та ближніх сіл, а по завершенні зустрічі у місцевому будинку культури розвозили людей.

Читайте також: Україна не має європейського майбутнього з такою владою – експерт центру ECFR

Присутні розповідали, що є автобуси із сіл Дерно, Журавичі, селища Цумань, смт Маневичі та міста Луцьк.

“На деяких автобусах навіть стояли відповідні таблички – зокрема, був автобус із табличкою “Луцьк” та “Відділ культури Маневицької РДА””, – повідомляє ОПОРА.

Також зазначається, що всередину будинку культури людей пускали за списками

Під час так званого “томос-туру” на Волині Порошенко розповідав про українську церкву, а також про економічні реформи, інклюзію, зміни в країні та прогнози на майбутнє.

ОПОРА відзначає, що інформація про візит президента згодом з’явилась на низці сайтів обласної, районної та міської влади. На кількох з них розмістили однакові новини прес-служби Порошенка.

В ОПОРІ нагадують, що Порошенко ще не зареєстрований кандидатом у президенти, але наголошують, що його розповіді про плани щодо країни на наступні 5 років мають ознаки дочасної агітаційної кампанії.

Читайте також: Томос у сузір’ї Терезів: що пророкує Філарету та Гоголю “#Команда Порошенка”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE