Politerno > Україна і світ > Ще 10 кандидатів вибули з конкурсу до Антикорупційного суду

Ще 10 кандидатів вибули з конкурсу до Антикорупційного суду

  • 21 Січня, 2019
  • 1256 Переглядів
  • 0

На другому спільному засіданні Громадської ради міжнародних експертів та Вищої кваліфікаційної комісії суддів 9 кандидатів виключили з конкурсу до антикорупційного суду.

Про це повідомляє ЦПК.

“З конкурсу виключили  Петра Бурду, Миколу Дідика, В’ячеслава Дмитрієва, Олега Кімстачова, Віктора Онуфрієва, Івана Соловйова, Руслана Хитрика, Тетяну Черниш та Дмитра Ягунова”, – йдеться у повідомленні.

Кандидат Олексій Омельян зняв свою кандидатуру із конкурсу добровільно.

“За результатами засідання участь у конкурсі продовжують Інна Білоус, суддя, яка заборонила акцію протесту у Тернополі під час Революції Гідності та потрапила до списку негідних кандидатів до Антикорсуду на думку громадськості, та Петро Феськов, до майна якого попередньо були питання”, – зазначають у ЦПК.

Наступні спільні засідання ВККС та ГРМЕ заплановані на 22, 23, 24 та 28 січня.

18 січня Громадська рада міжнародних експертів та Вища кваліфікаційна комісія суддів виключили з конкурсу 8 кандидатів на посаду судді Вищого антикорупційного суду.

Як повідомлялось, 9 січня громадська рада міжнародних експертів поставила під сумнів ще 12 кандидатур в Антикорупційний суд. 4 січня рада міжнародних експертів ініціювала вето щодо 8 кандидатур до антикорупційного суду

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE