Politerno > Україна і світ > Мін’юст не зміг перевірити документи експерта щодо “рюкзаків Авакова”, бо їх вилучила поліція

Мін’юст не зміг перевірити документи експерта щодо “рюкзаків Авакова”, бо їх вилучила поліція

  • 8 Лютого, 2019
  • 1280 Переглядів
  • 0

Міністерство юстиції не змогло перевірити роботу судового експерта Надії Бугрової, яка оцінювала якість так званих “рюкзаків Авакова”.

Про це повідомляє ЦПК.

“За словами представниці Міністерства юстиції, яка прийшла до офісу Бугрової, у неї вперше така ситуація, коли в експертів немає експертних висновків та журналу реєстрації. Саме тому представниця Мін’юсту не проводила перевірку і заявила, що їй потрібно проконсультуватися з керівництвом”, – розповіли в ЦПК.

Після цього представниця Міністерства складе відповідний акт. Однак вона не пояснила про що в ньому буде йтися.

Також Надія Бугрова вручила перевіряльниці лист, у якому йдеться про неможливість надання для перевірки документів через  їх вилучення поліцією.

Зазначається, що усі документи були вилучені у листопаді 2018 року, коли до Надії Бугрової прийшли з обшуком додому та до офісу слідчі з поліції Хмельницької області.

“Обшук обгрунтували тим, що експертка нібито колись оцінювала майно Міністерства оборони та занижувала його вартість. Проте це не відповідало дійсності, адже Надія Бугрова ніколи не проводила такої оцінки майна Міноборони”, – зауважують у ЦПК.

Як повідомлялось, суддя Солом’янського районного суду міста Києва Вадим Сенін повернув Центру протидії корупції скаргу на закриття так званої справи “рюкзаків Авакова”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE