Politerno > Україна і світ > Тимошенко бере участь у Мюнхенській безпековій конференції

Тимошенко бере участь у Мюнхенській безпековій конференції

  • 15 Лютого, 2019
  • 1204 Переглядів
  • Comments Off

15-16 лютого лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко та заступник Голови партії, голова комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря беруть участь у щорічній Мюнхенській безпековій конференції, яка проходить у м. Мюнхен (Німеччина).

Про це повідомляє прес-служба партії.

В межах участі у заходах конференції Юлія Тимошенко провела зустріч із Президентом Естонії Керсті Кальюлайд.

Голова партії «Батьківщина» подякувала Керсті Кальюлайд за підтримку та допомогу України у ці складні часи.

«Ви стали першим лідером держави, який відвідав зону конфлікту на Донбасі. Ви називаєте війну війною і не залишаєте нас один на один із країною-агресором – Росією. Ми щиро вдячні за все, що ви робите для нас, за вашу особливу допомогу», – наголосила Юлія Тимошенко.

Зі свого боку Президент Естонії зазначила: «Ми розуміємо, що війна на Сході України – це наша спільна загроза. І ми готові надалі допомагати вашій країні та підтримувати ваш народ».

Планується, що Юлія Тимошенко візьме участь в заходах у межах участі в конференції та проведе низку двосторонніх зустрічей зі світовими лідерами, європейськими посадовцями та політиками.

Мюнхенська безпекова конференція є найпрестижнішою унікальною платформою у світі для міжнародної еліти у сфері безпекової політики. Вона проводиться щорічно з 1963 року.

У конференції братимуть участь понад 600 високопоставлених гостей, включаючи президентів, прем‘єр-міністрів, міністрів закордонних справ та міністрів оборони багатьох країн світу, представників міжнародних організацій, світових політиків та експертів.

Читайте також: Тимошенко розповіла про “лобістів” та порадила Луценку відпочити

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE