Politerno > Україна і світ > Омелян прокоментував передачу в суд справу НАБУ проти нього

Омелян прокоментував передачу в суд справу НАБУ проти нього

  • 22 Лютого, 2019
  • 1201 Переглядів
  • Comments Off

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала обвинувальний акт стосовно міністра інфраструктури Володимира Омеляна в Солом’янський районний суд Києва.

Про це 22 лютого повідомляє прес-служба НАБУ, не називаючи імені міністра, але вказуючи посаду.

“Обвинувальний акт стосовно міністра інфраструктури, якому інкримінується незаконне збагачення та декларування недостовірної інформації (ч.3 ст.368-2 та ст.366-1ККУ), скеровано до Солом’янського районного суду Києва для розгляду по суті”, – зазначили у відомстві.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян вважає, що справою проти нього Національне антикорупційне бюро дискредитує себе як інституцію.

Так він прокоментував повідомлення про передачу до суду справи щодо можливого незаконного збагачення.

“Закривали десятками інші справи і мямлили, що корупція знизилася, де вона далі цвіте буйним цвітом, а ви її просто “не помічаєте”?! Ви можете дискредитувати мене особисто, але дискредитуєте НАБУ як інституцію набагато сильніше”, – заявив Омелян.

За словами міністра, кошти, витрачені НАБУ на справу проти нього, “перевищують те, що вони вважають за незаконне збагачення, в рази”.

“Хлопці, вас дійсно створювали і навчали заради того, щоб ви бігали в пошуках уявних злочинців замість того, щоб боротися із корупцією реальною?!”, – пише Омелян у Facebook.

Омелян називає справу НАБУ – “і сміх і гріх”.

“Сьогодні ввечері обов`язково підніму келих Кримського шампанського за здоров`я більше десятка детективів, які героїчно розслідували впродовж півтора року мою справу, керівництва цієї організації і їх друзів”, – каже міністр.

Також Омелян анонсує подробиці після виборів, щоб не “розгойдувати човен”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE