Politerno > Україна і світ > Західні дипломати: Зеленський малокомпетентний, це дуже небезпечно

Західні дипломати: Зеленський малокомпетентний, це дуже небезпечно

  • 23 Лютого, 2019
  • 2223 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат в президенти України Володимир Зеленський погано розбирається у зовнішній і внутрішній політиці, державному устрої і законах економіки. Такий висновок зробили більшість іноземних дипломатів, які зустрічалися з новоспеченим політиком і одним з лідерів суспільних симпатій.

Про це повідомляє «Новое время».

За даними видання, нещодавно фронтмен студії «95 квартал» зустрічався з послами країн Євросоюзу в Україні. На них кандидат не справив великого враження. Більше того, вони були здивовані, наскільки Володимир має поверхневе уявлення про процеси, що відбуваються в світі взагалі і в його країні зокрема. Тим більше, що Україна стала жертвою безперервної російської агресії. Обрання Зеленського главою держави – великий ризик для національної безпеки, зазначає учасник згаданої зустрічі, вважаючи за краще залишатися інкогніто.

Втім, деякі західні спостерігачі вже висловлюють свої побоювання публічно. Так, 20 лютого на сайті відомого аналітичного центру Atlantic Council з’явилася колонка професора політології Ратгерського університету США Олександра Мотиля, на думку якого обрання Зеленського стане для України катастрофою.

Серед інших «мінусів» кандидата: не сприймає критику, не шанує журналістів, шлейф відносин з олігархом Ігорем Коломойським.

Серед «плюсів»: нове обличчя в політиці, широка впізнаваність, вміння слухати, намір зібрати команду професіоналів.

Читайте також: “Оріфлейм”: залишиться хтось один. Чому рейтинги Зеленського досить відносні

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE