Politerno > Україна і світ > “Удар” піде на парламентські вибори окремо від БПП – Соня Кошкіна

“Удар” піде на парламентські вибори окремо від БПП – Соня Кошкіна

  • 13 Квітня, 2019
  • 1285 Переглядів
  • Comments Off

Партія “Удар” Віталія Кличка піде на парламентські вибори 2019 року окремо від “Солідарності” Петра Порошенка. 

Про це йдеться матеріалі шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної “Чому Порошенкові не вдалося?”

“Наміри вести свій “Удар” на парламентські вибори самостійно Віталій Володимирович абсолютно не приховує. Це раніше він був обережний, зараз вже ні. Враховуючи, що сам Кличко в 2020-му має намір переобратися в Києві, в 2019-му просто формально очолить “ударівський” список, завівши в парламент максимум прихильників”, – йдеться в матеріалі.

Нагадаємо, Віталій Кличко досі залишається формальним лідером партії “Содідарність”, оскільки політрада партії вже понад два роки не розглядає його заяву про складання повноважень у зв’язку з ухваленням закону про держслужбу, який забороняє меру очолювати політичні партії. Партію Порошенка Кличко очолив у 2015 році, коли “Удар” фактично припинив своє існування, влившись в “БПП-Солідарність”.

Як повідомлялось, міський голова Києва Віталій Кличко записав відео на підтримку президента Петра Порошенка на виборах 2019 року прямо з лікарні в Австрії.

Відео Кличка транслювали 29 січня під час форуму, на якому Порошенко заявив про намір балотуватися на другий термін.

29 березня Мер Києва Віталій Кличко та міський голова Одеси Геннадій Труханов взяли участь в організованому в Одесі  концерті на підтримку кандидата у президенти Петра Порошенка.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE