Politerno > Україна і світ > У будівлі АП на Банковій є басейн і сауна – Шимків (Відео)

У будівлі АП на Банковій є басейн і сауна – Шимків (Відео)

  • 23 Квітня, 2019
  • 1443 Переглядів
  • Comments Off

У будівлі Адміністрації президента на Банковій, з часів президента-утікача Віктора Януковича, залишились басейн і сауна.

Про це в інтерв’ю УП розповів колишній заступник глави АП Дмитро Шимків.

“Одного прекрасного дня я блукав по АП з мапою, шукав підходящу кімнату. Тут у того кабінет, там той сидить. І я натрапив на таку чудернацьку кімнату. Стукаю, відчиняє бабця. Я кажу: “Добрий день. А що тут у вас?” Вона каже, мовляв заходьте”, – розказав Шимків.

“Я заходжу, а там – велика така вітальня, камін, дивлюсь – масажний зал, тренажерний зал, сауна, басейн! Розумієте, в Адміністрації басейн і сауна. Питаю її, а хто був останній раз тут? Каже: “За Януковича ходили”, – продовжив він.

За словами Шимківа, у команді Порошенка не знали про басейн і сауну у будівлі АП.

“Та ми уже кілька місяців працювали! Пішли, провів усім екскурсію. Ну і постає питання, що з усім цим робити? Я кажу: давайте все це винесемо звідси. Борис (Ложкін – ред.) каже теж, що так, нафіг все це звідси. Але тут у нас був такий представник президента в Кабміні (Олександр Данилюк – ред.), який каже: “Ні-ні-ні. Це ж можна користуватись”. І не дали мені все це викинути. Не знаю, яка там зараз доля цього всього”, – додав він.

Читайте також: Шимків каже, що перенесення АП з Банкової коштуватиме десятки мільйонів доларів

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE