Politerno > Україна і світ > БПП проведе партійний з’їзд після інавгурації нового президента – Герасимов

БПП проведе партійний з’їзд після інавгурації нового президента – Герасимов

  • 23 Квітня, 2019
  • 1391 Переглядів
  • Comments Off

Партія БПП проведе з’їзд після інавгурації новообраного президента.

Про це повідомив глава фракції БПП у Верховній Раді Артур Герасимов після зустрічі членів фракції з президентом, передає “Інтерфакс-Україна“.

За його словами, з’їзд партії відбудеться після інавгурації нового президента України, яка повинна відбутися не пізніше 3 червня.

Також Герасимов розповів, що Петро Порошенко, завершуючи свою каденцію президента, на зустрічі із парламентською фракцією БПП заявив про намір брати участь у парламентських виборах восени 2019 року і необхідності формування партійних списків через праймеріз.

“Була озвучена позиція, що тепер під час вступу до команди проводитиметься праймеріз серед тих, хто захоче стати її членами”, – пояснив Герасимов.

На уточнювальне запитання журналістів, кого з нинішніх членів партії не буде в новій команді, глава фракції БПП відповів:

“Тих, хто не пройде праймеріз”.

Він додав, що за результатами президентських виборів будуть зроблені відповідні висновки і в партійній структурі відбудуться кадрові зміни.

“Звичайно, будуть і кадрові рішення. Я маю на увазі, перш за все, партійну структуру”, – сказав він.

“Ми чітко розуміємо, що одна з головних помилок – в інформаційній стратегії, тому що ми не змогли донести до людей всю значимість тих досягнень, які були отримані Україною як державою протягом цих п’яти років”, – зазначив Герасимов.

Також він додав, що фракція БПП ще раз збереться на засідання поточного тижня, щоб обговорити законопроект, що пропонує процедуру імпічменту президента.

Нагадаємо, 23 квітня чинний президент Петро Порошенко проводив закриту зустріч з депутатами та міністрами, яких делегувала в уряд партія БПП.

21 квітня відбувся другий тур виборів президента України.

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів: Зеленський набирає 73,22%, Порошенко – 24,45%.

Читайте також: Дякую за дякую” і реванш через рік. Як порохоботи прощалися з Порошенком на Банковій

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE