Politerno > Україна і світ > Зеленський пояснив ідею з референдумом про мир з РФ

Зеленський пояснив ідею з референдумом про мир з РФ

  • 23 Травня, 2019
  • 1598 Переглядів
  • Comments Off

Винесення питання про укладення мирних домовленостей з Росією на референдум не має законодавчої ініціативи, а є лише способом з’ясувати думку суспільства.

Про це президент Володимир Зеленський сказав під час зустрічі з громадськими активістами, волонтерами і колишніми військовими, яка відбулася в Адміністрації глави держави, передає прес-служба АП.

“Ми повинні чути кожну людину. Це не законодавчий референдум, а інформаційний: громадяни, що ви думаєте. Це нормальна розмова з людьми”, – зазначив Зеленський.

За його словами, він прагне відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче ухвалювати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше.

Повідомляється, що учасники зустрічі погодилися, що доцільно назвати це не референдумом, а опитуванням і діалогом з суспільством.

Нагадаємо, 21 травня новопризначений голова Адміністрації президента Володимира Зеленського Андрій Богдан в ефірі “112-Україна” зазначив, що допускає проведення референдуму щодо мирних угод з Росією.

Екс-президент Петро Порошенко порадив команді глави держави Володимира Зеленського якнайшвидше розвіяти чутки про капітуляцію перед Росією.

Лідер партії “Голос” Святослав Вакарчук також розкритикував заяву про можливий референдум голови АП Андрія Богдана щодо мирних угод з РФ і назвав його проведення “небезпечним і безвідповідальним”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE